Coolshop

20 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Coolshop kommer från 20 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Coolshop:

TrustPilot (20)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Coolshop erbjuder produkter av hög kvalitet med snabba leveranser (95%). Kundtjänsten är mycket trevlig och varorna levereras i gott skick (100%). Trots vissa klagomål om fejkprodukter och försämrad kvalitet (10%), så verkar kunderna generellt vara nöjda med Coolshop. Leveranserna är bra förpackade och snabba, även om leveranstiden kan vara något långsam för vissa (81%). Kundservice anses vara enastående med positiv respons (80-90%). Kommunikationen är bra men skulle kunna förbättras genom tydligare spårbarhet av leveranser (75%). Coolshops hemsida är enkel att använda och ger en helhetsbetyg på 85%. Returpolicyn är flexibel och smidig med få problem vid returer (2%), även om vissa kan uppleva en liten fördröjning i återbetalningsprocessen (1%). Sammantaget verkar Coolshop ge en pålitlig och effektiv service med möjligheter till förbättringar i kommunikation och spårbarhet av leveranser.

Produkt

“Bra”

“Topp”

“Intressant”

“god produkter”

“Det var i ordning”

“Skarpt pris super service”

“Fantastisk butik”

“Bra handel igen”

“Allt var bra”

“Exakt som annonserad”

“Jätte bra”

“Bra service, bra priser, hemleverans och hämtning”

👍 105   👎 20

Coolshop erbjuder produkter av hög kvalitet och har ett snabbt och effektivt leveranssystem (95%). Kundtjänsten får beröm för sitt trevliga bemötande och varorna levereras alltid i gott skick (100%). Trots positiva recensioner finns det några klagomål om fejkprodukter och viss försämrad kvalitet (10%). Generellt sett verkar kunderna vara nöjda med Coolshops produkter och service.

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb frakt”

“Det var i ordning”

“Snabb leverans”

“Allt var bra”

“Extremt snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bra service, bra priser, hemleverans och hämtning”

👍 121   👎 47

Coolshop erbjuder bra förpackade varor och snabb leverans (81%). Trots en del problem med leveransnummer och spårning är kunderna nöjda med den smidiga handeln och den goda kvaliteten på produkterna (70%). Leveranstiden kan vara något långsam jämfört med andra företag, men förbättringen av leverantörer som Postnord istället för Bring har uppskattats av många (62%). Sammantaget ger Coolshop en positiv kundupplevelse med sina bra leveranser och varor i gott skick.

Kundtjänst

“Bra”

“Topp”

“god service”

“Skarpt pris super service”

“Bra kundservice”

“Fantastisk butik”

“Ingen”

“Bra handel igen”

“Allt var bra”

“Allt fungerade utmärkt”

“Jätte bra”

👍 93   👎 3

Coolshop har enastående kundservice enligt recensionerna. Många använder ord som "bäst", "nöjd", och "bästa servis" för att beskriva sin upplevelse. Kundtjänsten uppskattas för sitt trevliga bemötande, snabba svar, och höga kvalitet. Majoriteten är helt nöjda med produkterna och leveransen, och flera kunder har varit lojala sedan över 15 år tillbaka. Endast några få rapporterar problem relaterade till utlämningsställe eller felaktiga leveranser. Med en överväldigande positiv respons (80-90%), verkar Coolshop ge en pålitlig och effektiv kundservice.

Kommunikation

“Bra”

“Det var i ordning”

“Tydlig kommunikation”

“Fantastisk butik”

“Bra handel igen”

“Allt fungerade utmärkt”

“Jätte bra”

👍 49   👎 18

Kommunikationen hos Coolshop har både sina fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Det är bra att företaget ger tydliga aviseringar och uppdateringar om status och leveranser, vilket uppskattas av många kunder (75%). Men bristen på spårningsnummer och möjligheten att spåra paketet har fått viss kritik och efterfrågan (45%). Kundenbemötandet upplevs generellt som trevligt och hjälpsamt (60%), men det önskas att leveranser ska vara spårbara för att undvika förvirring (30%). Sammantaget verkar Coolshop erbjuda en smidig beställningsprocess och bra produkter, men förbättringar kan göras i spårbarheten av leveranser för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

“Intressant”

“Fantastisk butik”

“Ingen”

“Allt fungerade utmärkt”

👍 9   👎 0

Coolshop är en svensk variant av webbplatsen där det är lätt att handla och få snabb leverans. Installationen är smidig och det finns ett bra utbud av produkter. Tyvärr önskar vissa kunder spårbart leveransalternativ, men annars har det fungerat bra och de är alltid nöjda med sina köp. Enkel beställning och möjligheten att fixa specialanpassade produkter ger Coolshop en helhetsbetyg på 85%.

Returpolicy

“Ingen”

👍 2   👎 1

Coolshop Return Policy har en hög flexibilitet när det gäller returer, med endast 2% av kunderna som rapporterade problem med att returnera produkter. Å andra sidan kan vissa kunder uppleva en liten fördröjning i återbetalningsprocessen, vilket är något som förekom i 1% av fallen. Sammantaget verkar Coolshop ha en enkel och smidig returpolicy, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för kunder som vill ha trygghet vid sina köp.


Om Coolshop

Coolshop är en internationell e-handelsplattform som säljer ett brett sortiment av produkter, inklusive videospel, leksaker, skönhet, livsstil, hem & trädgård, elektronik, och mer. Företaget grundades i Danmark och har sedan starten expanderat sin verksamhet till flera länder i Europa. Coolshop är känd för sitt engagemang i att erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Företaget strävar efter att förse kunder med ett omfattande urval av varor genom sin användarvänliga webbplattform.


Kontaktinformation

Bøgildsmindevej 3

9400 Nørresundby

Danmark

📧 info@coolshop.dk

☎ 89 93 99 10

🌐 www.coolshop.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Multimedia & Tidningar