Startselect

11 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Startselect kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Startselect:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Startselect erbjuder en effektiv och enkel köpupplevelse för digitala presentkort och abonnemang med snabb och säker leverans, samt en trevlig och bekväm webbplats (80%). Kunder uppskattar den snabba hanteringen och leveranstiden samt den fantastiska kundservicen, men vissa kan uppleva problem med betalningar och hitta webbplatsen (15%). Returpolicyn verkar vara enkel för vissa produkter, men svårare för andra vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (67%). Sammantaget erbjuder Startselect en bra köpupplevelse men kan förbättra sin kommunikation och webbplats för att undvika missförstånd.

Produkt

“snabb köp”

“Det går snabbt att köpa det man vill”

“betalade med swish 750 kr för ett x-box presentkort. Ingen kod kom”

👍 134   👎 19

Startselect erbjuder en fantastisk service med snabb hjälp och många olika betalningsalternativ. Det är enkelt och smidigt att köpa digitala presentkort och koder skickas på bara några sekunder. Tyvärr har vissa kunder upplevt problem med säkerheten, då koder har redan varit inlösta av andra personer. Sammantaget erbjuder Startselect en effektiv och enkel köpupplevelse för digitala presentkort och abonnemang. (80%)

Leverans

“snabb köp”

“Smidig leverans av hemsidan”

“Smidig beställning”

“Snabbt, smidigt och enkelt”

“Fick inte förvänta mig att få koden så snabbt”

“Det går snabbt att köpa det man vill”

“Snabb leverans.”

“Ingen serviceavgift vid kassan men serviceavgift i betalningen irriterande.”

“betalade med swish 750 kr för ett x-box presentkort. Ingen kod kom”

👍 104   👎 5

Startselect erbjuder snabb och säker leverans av digitala varor, med många olika betalningsalternativ och en enkel process från köp till mottagande av koder. Kunderna uppskattar den snabba hanteringen och leveranstiden, samt möjligheten att köpa presentkort smidigt och snabbt. Dock finns enstaka betalningsproblem som kan lösas med Swish. Sammantaget ger kunderna genomgående positiva omdömen om Startselects leveranstjänster. (93.8%)

Kundtjänst

“snabb köp”

“Det stöd jag fick från Marco”

“Smidig beställning”

“Snabbt, smidigt och enkelt”

“Ingen serviceavgift vid kassan men serviceavgift i betalningen irriterande.”

“usel kundservice”

👍 71   👎 19

Startselect har en snabb och effektiv kundservice med tydliga instruktioner och enkel fråga om köp, vilket ger en smidig och säker upplevelse för kunderna (85%). Dock kan vissa kunder uppleva brist på stöd vid problem med betalningar och få ingen hjälp från företaget alls (15%). Trots detta rekommenderar många kunder Startselect för dess enkla och bekväma användning samt snabb leverans av presentkort.

Kommunikation

“Det stöd jag fick från Marco”

“Snabbt, smidigt och enkelt”

“Fick inte förvänta mig att få koden så snabbt”

“Det går snabbt att köpa det man vill”

“betalade med swish 750 kr för ett x-box presentkort. Ingen kod kom”

“De ville han skulle skicka bild på sin legitimation för att han skulle få koden”

“Ingen telefon ingen mail man kan se”

👍 93   👎 14

Startselect erbjuder en fantastisk kundservice med snabb hjälp och tydliga instruktioner. Processen är enkel, snabb och säker med många olika betalningsalternativ. Koden skickas på bara några sekunder vilket gör köpet smidigt och effektivt. Tydlig information under hela processen ger en föredömlig upplevelse. Möjlighet att köpa digitala presentkort ger flexibilitet, även om det kan finnas risk för redan inlösta koder. Betalningen är snabb och enkel, men vissa användare har haft problem som lösts med Swish. Overall, en bra kommunikation som kan förbättras ytterligare för att undvika missförstånd. (80%)

Webbplats

“snabb köp”

“Smidig leverans av hemsidan”

“Snabbt, smidigt och enkelt”

👍 69   👎 5

Startselects webbplats erbjuder en fantastisk och extremt bra upplevelse med möjligheten att köpa digitala presentkort, smidig betalning och enkel navigering (85%). En del kunder upplever dock att det tar lång tid att hitta sidan och att säkerheten kunde vara bättre genom att inte spara kortnummer (15%). Sammantaget är Startselect en trevlig och bekväm plats att handla digitala presentkort på, med en god service och hög tillgänglighet.

Returpolicy

👍 2   👎 2

Startselects returpolicy verkar vara enkel och transparent för kunder som köper premium abonnemang för en tidsbegränsad period, vilket gör det lätt att undvika krångel med uppsägning. Tyvärr kan det vara svårt att ångra ett köp enligt vissa recensioner, vilket kan vara en nackdel för kunder som vill returnera en produkt. (67%)


Om Startselect

Startselect grundades och lanserades 2009 i Nederländerna och specialiserar sig på att sälja digitala spel och presentkort. Företaget är Europas största återförsäljare av mobil- och spelkredit, presentkort samt prenumerationer och digitala spel. Hos Startselect kan man köpa presentkort till olika konsoler och program, samt använda betalningsmetoder som Swish, Paypal och kreditkort. Genom att besöka deras hemsida kan kunder få mer information om att aktivera sina nya spel med presentkort. Kunden kan nå kundtjänsten genom att skicka e-post, ringa dem eller chatta direkt på hemsidan.


Kontaktinformation

🌐 startselect.comKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar