OmdömesStalle

  Recensioner Marley Spoon

  När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket annat, ofta känner man till och med att man inte ens hinner göra det saker som man verkligen borde hinna med. Och en av dessa saker är att laga hemlagade hälsosam mat åt familjen. Det är så enkelt att ta hämtmat från en restaurang eller att köpa färdiga rätter i butiken. Men det resulterar ofta i att maten blir mycket dyrare och även mindre hälsosam. Men om man känner att man befinner sig i just denna situation så finns det företag som kan hjälpa till, som kan hämta maten hem till dig och din familj. Marley Spoon erbjuder matkassar med recept till sina kunder.

  Är produkterna värda sina pengar och hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med något hos Marley Spoon? Är kundtjänsten enkelt att nå om jag har några frågor? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer om företaget Marley Spoon

  E-handelsföretag som är verksamma i länder runt om i hela världen och de erbjuder sina kunder matkassar som innehåller färska råvaror samt recept. Företaget Marley Spoon grundades och lanserades under 2004 i Tyskland och skapar recept och måltider för sina kunder i 6 steg. Marley Spoon har även lanserat en app som kunder kan ladda ner till mobilen eller plattan för att där via beställa hem matkassar.

  LAGA MAT SOM ÅRETS KOCK | Jonas vs Nisse

  Vad erbjuder Marley Spoon sina kunder?

  Själva tjänsten som Marley Spoon erbjuder sina kunder fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunderna väljer mellan olika menyer som passar just dem och deras familj och sedan kan kunden välja när hen vill ta emot sin matkasse. Innehållet i själva boxen är färska ingredienser som behövs till recepten samt steg för steg recept. Varje vecka har kunderna möjligheten att välja mellan upp till 30 olika recept och kunden kan på hemsidan filtrera för att tex se vegetariska recept, recept utan nötter, familjevänliga recept och så vidare. Kunderna kan välja om de vill hoppa över någon månad samt att leveranserna på matkassarna är kostnadsfria.

  Hur kan kundtjänsten hos Marley Spoon kontaktas?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du köpt en kasse från Marley Spoon någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips på nyttiga mellanmål.

  Marley Spoon
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Marley Spoon

  Din recension

  FAQ

  Är Marley Spoon ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Marley Spoon. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Marley Spoon?

  Marley Spoon är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marley Spoon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.