Lounge by Zalando

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Lounge by Zalando kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lounge by Zalando:

TrustPilot (8)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lounge by Zalandos returpolicy verkar vara ganska generös med möjlighet att prova produkterna hemma (50%) innan man bestämmer sig för att behålla dem, vilket är bekvämt för kunderna. Dock verkar det finnas vissa problem som gör att vissa kunder upplever svårigheter med returprocessen (50%).

“Återbetalade ena paret, kastade det andra”

“Har tjuvat mig på 13.558 kr”

“Nektar återbetalning trots bevis”

👍 1   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Karl - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Gör vad de känner för
  • Återbetalade ena paret, kastade det andra
  • Obestämd returpolicy och kundservice

Ariel - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Har tjuvat mig på 13.558 kr
  • Nektar återbetalning trots bevis