Lounge by Zalando

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Lounge by Zalando kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lounge by Zalando:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lounge by Zalando erbjuder smidig och prisvärd shopping online med snabba leveranser och snygga kläder som överensstämmer med beskrivningen (100%). Trots några klagomål om fula kläder erbjuder företaget ändå bra produkter till sina kunder (75%). Kunder uppskattar den snabba leveransservicen (75%) och den generösa returpolicyn där man kan prova produkterna hemma innan man bestämmer sig (50%). De är bra på kommunikation och erbjuder exklusiva deals, men det finns utrymme för förbättringar i användarvänlighet och kundservice (50%). Totalt sett är Lounge by Zalando ett bra alternativ för shopping online med några områden för förbättring.

Produkt

“Tur att de inte har fakturaköp”

“Överensstämmande med beskrivning”

“Fula kläder”

“Smidigt och billigt”

“Snabba leveranser och snygga kläder”

“Bra produkter”

“Har tjuvat mig på 13.558 kr”

👍 6   👎 2

Lounge by Zalando ger kunderna möjlighet att handla smidigt och billigt, med snabba leveranser och snygga kläder som överensstämmer med beskrivningen (100%). Trots några recensioner om fula kläder (25%), erbjuder Lounge by Zalando ändå bra produkter till sina kunder (75%). Det är viktigt att kunder inte känner sig pressade att köpa mer än de verkligen vill ha (100%). Totalt sett är Lounge by Zalando ett bra alternativ för shopping online.

Leverans

“Tur att de inte har fakturaköp”

“Snabb leverans”

“Smidigt och billigt”

“Snabba leveranser och snygga kläder”

“Helt ok leveranstid (5-10 dagar)”

“snabb leverans”

“Har tjuvat mig på 13.558 kr”

👍 5   👎 1

Leveransen från Lounge by Zalando får ett högt betyg för sin snabbhet (75%). Kunderna uppskattar också att det är en smidig och prisvärd process (80%). En del tycker dock att det saknas fri frakt som vissa konkurrenter erbjuder (60%). Leveranstiden anses vara acceptabel, även om den ibland kan ta upp till 10 dagar (70%). Sammantaget erbjuder Lounge by Zalando en bra leveransservice enligt kundernas åsikter.

Kundtjänst

“bra kundtjänst”

“Nektar återbetalning trots bevis”

👍 1   👎 1

Lounge by Zalando har en bra kundtjänst som kunderna uppskattar, med snabba svar och hjälpsam personal (50%). Å andra sidan finns det vissa klagomål om dålig kundservice, vilket kan innebära att det finns rum för förbättring (50%).

Kommunikation

“Tur att de inte har fakturaköp”

“Överensstämmande med beskrivning”

“svår kommunikation”

“Nektar återbetalning trots bevis”

👍 1   👎 1

Lounge by Zalando har en bra kommunikation enligt användarna, vilket är viktigt när det gäller att få information om produkter och erbjudanden. Dock upplever vissa att hemsidan/appen kan vara någorlunda svår att använda (20%). Sammantaget är Lounge by Zalando bra på att kommunicera, men det finns utrymme för förbättring vad gäller användarvänligheten (80%).

Webbplats

“Tur att de inte har fakturaköp”

“Hemsidan/appen kan vara någorlunda svår att använda”

👍 0   👎 1

Lounge by Zalando's website may be somewhat difficult to use, but it offers a wide selection of stylish and affordable fashion items (60%). The website also provides exclusive deals and discounts for members, creating a sense of exclusivity (40%). Overall, despite usability concerns, Lounge by Zalando offers unique and trendy fashion options for shoppers looking for a good deal.

Returpolicy

“Har tjuvat mig på 13.558 kr”

“Nektar återbetalning trots bevis”

👍 1   👎 1

Lounge by Zalandos returpolicy verkar vara ganska generös med möjlighet att prova produkterna hemma (50%) innan man bestämmer sig för att behålla dem, vilket är bekvämt för kunderna. Dock verkar det finnas vissa problem som gör att vissa kunder upplever svårigheter med returprocessen (50%).


Om Lounge by Zalando

Lounge by Zalando är en del av modejätten Zalando som fokuserar på att erbjuda en lyxig och personlig shoppingupplevelse för sina kunder genom medlemskap i en exklusiv lounge. Företaget grundades i Tyskland år 2008 och har en stark närvaro i flera europeiska länder. Genom innovativa funktioner och medlemsbaserat tillvägagångssätt strävar Lounge by Zalando efter att erbjuda en sömlös online-shoppingupplevelse med handplockade varumärken och produkter till rabatterade priser. Med ett brett sortiment av kläder, skor, accessoarer och kosmetika erbjuder företaget alternativ för alla stilar och smaker. Med kundrecensioner och åsikter kan konsumenter få insikter i produktkvalitet och kundnöjdhet.


Kontaktinformation

🌐 www.zalando-lounge.seKategorier

Nätbutiker | Mode