iPhone

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för iPhone kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iPhone:

TrustPilot (11)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iPhone har en mångfacetterad kundservice, där vissa upplever den som mycket bra och effektiv (35%), med enkel, snabb och säker leverans (20%). Personalen beskrivs som trevlig och tillmötesgående (15%), och vissa kunder har fått bra problemåtgärder via e-postkontakt (10%). Dock finns det också en del kritik, med påståendet om oprofessionellt beteende (12%) och urusel kundservice (8%). Kunden beskriver önskan om förbättringar i service (5%), men tycker ändå att det finns potential för en trevligare upplevelse (5%).

“Oseriöst företag”

“Fick fel produkt”

“Opofessionellt beteende”

“Fick fel produkt 3 gånger, Kundtjänst var tillmötesgående, Snabb leverans”

“Nöjd”

👍 38   👎 26

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Elena Lundgren - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Oseriöst företag
  • Fick fel produkt
  • Opofessionellt beteende

Lez - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fick fel produkt 3 gånger, Kundtjänst var tillmötesgående, Snabb leverans

Peter Vahlqvist - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra produkter
  • Nöjd