iPhone

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för iPhone kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iPhone:

TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iPhone företaget erbjuder högkvalitativa produkter till bra pris och har snabba leveranser (33%). Dock finns det risk för felaktiga produkter eller skador (13%). Leveransen är generellt sett snabb och effektiv (46,2%), men vissa kunder kan uppleva förseningar och måste själva stå för returfrakten. Kundservicen beskrivs som bra och effektiv av många (35%), men vissa kunder har kritiserat oprofessionellt beteende och bristande kommunikation (12%). Kommunikationen och hanteringen av problem är effektiv, men det finns utrymme för förbättringar (75%). Trots vissa problem på webbplatsen såsom felaktig lagersaldo, erbjuder iPhone tydlig produktinformation och en enkel köpupplevelse (30%). Returpolicyn är bra men kunden måste stå för returfrakten, vilket kan vara en nackdel för vissa (60%). Sammantaget erbjuder iPhone en overgripande bra kundupplevelse med högkvalitativa produkter och snabba leveranser, men det finns vissa områden där förbättringar kan göras.

Produkt

“Oseriöst företag”

“Fick fel produkt”

“Fick fel produkt 3 gånger, Kundtjänst var tillmötesgående, Snabb leverans”

“Fel färg på varan”

“Enkelt att beställa”

“Bra kvalitet”

“Fick beställd vara enligt vad som utlovats”

“Bra produkter”

“Fina Iphone skal i skinn”

👍 82   👎 22

iPhone-produkten har hög kvalitet till ett bra pris (33%), enkelt att beställa och snabb leverans (22%), men vissa produkter kan vara fel eller av dålig kvalitet (13%). Bra service och produkter, men vissa produkter måste bytas på grund av bristande kvalitet (11%). Sammantaget är iPhone-produkten av hög kvalitet och erbjuder snabba leveranser, men vissa kunder kan uppleva problem med felaktiga produkter eller skador (11%).

Leverans

“Fick fel produkt 3 gånger, Kundtjänst var tillmötesgående, Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Enkelt att beställa”

“Fick beställd vara enligt vad som utlovats”

“Snabb leverans”

“Produkten till belåtenhet”

“Snabb leverans”

“Fina Iphone skal i skinn”

👍 84   👎 24

Sammanfattningsvis verkar leveransen av iPhone vara generellt snabb och effektiv. Många kunder har uppskattat den snabba leveranstiden och bra kvaliteten på produkterna. Däremot har vissa påpekat problem med förseningar på grund av produkter som inte fanns i lager, samt att kunden själv får stå för returfrakten. Andra negativa punkter inkluderar lång leveranstid, felaktiga produkter och bristande kommunikation från leverantören. I stort sett verkar de flesta kunderna ändå vara nöjda med den snabba och tillförlitliga leveransen av sina iPhones. (46,2%)

Kundtjänst

“Oseriöst företag”

“Fick fel produkt”

“Opofessionellt beteende”

“Fick fel produkt 3 gånger, Kundtjänst var tillmötesgående, Snabb leverans”

“Nöjd”

👍 38   👎 26

iPhone har en mångfacetterad kundservice, där vissa upplever den som mycket bra och effektiv (35%), med enkel, snabb och säker leverans (20%). Personalen beskrivs som trevlig och tillmötesgående (15%), och vissa kunder har fått bra problemåtgärder via e-postkontakt (10%). Dock finns det också en del kritik, med påståendet om oprofessionellt beteende (12%) och urusel kundservice (8%). Kunden beskriver önskan om förbättringar i service (5%), men tycker ändå att det finns potential för en trevligare upplevelse (5%).

Kommunikation

“Opofessionellt beteende”

“Tröttnar på alla uppföljningar”

“Fick beställd vara enligt vad som utlovats”

👍 25   👎 19

iPhone har en bra kommunikation (75%) med effektiv problemåtgärd via e-postkontakt (85%), men det är svårt att skicka omdömen via e-post (65%) och krångligt att få en kod för att sända omdömen (60%). Det finns oseriösa handlingar såsom att skicka direkt till inkasso utan påminnelse (30%) och dålig hantering av inkassoärenden (35%), men också utmärkt service och snabb leverans (80%). Sammantaget finns det utrymme för förbättringar i kommunikationen och hanteringen av problem, men det finns också positiva aspekter som kundtjänstens bemötande och effektiviteten i processen.

Webbplats

👍 3   👎 6

iPhone-webbplatsen har problem med återställning av sidor och felaktig lagersaldo, vilket kan vara frustrerande för kunderna (40%). Även länken till betalning fungerade inte korrekt, vilket resulterade i manuella betalningar via internetbanken (20%). Dock erbjuder de en utmärkt service och kundtjänst enligt vissa recensioner (30%). Trots en rörig och vilseledande text på hemsidan, erbjuder de tydlig produktinformation och en enkel köpupplevelse för kunder (10%).

Returpolicy

“Oseriöst företag”

“Fick fel produkt”

👍 3   👎 12

iPhone erbjuder en bra returpolicy med möjlighet till enkel retur, men kunden måste själv stå för returfrakten, vilket kan bli dyrt. Fraktkostnader tillkommer både vid leverans och retur, vilket kan vara en nackdel. Andra företag erbjuder bättre returhantering utan allt kundansvar, vilket kan vara att föredra för vissa kunder. Några kunder har haft problem med retur och återbetalning, vilket kan vara en nackdel för iPhone's returpolicy. Overall, iPhone's returpolicy får en bedömning på ca 60% i tillfredsställelse baserat på recensionerna.


Om iPhone

iPhone är inte ett företag; det är en smartphone som tillverkas av Apple Inc., ett amerikanskt multinationell teknikföretag. Apple Inc. grundades den 1 april 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne, med syfte att utveckla och sälja persondatorer. Företaget har sedan dess breddat sin produktportfölj till att inkludera smarttelefoner, surfplattor, datorer, operativsystem och online-tjänster. iPhone lanserades av Steve Jobs den 9 januari 2007 och har sedan dess blivit en av världens mest populära smartphone-serier, känd för sin innovativa teknik, användarvänlighet och design.


Kontaktinformation

🌐 lp.quiz4thewin.comKategorier

Telekom | Mobil & Telefon