Tryggsam

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Tryggsam kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tryggsam:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tryggsam erbjuder produkter med positiva egenskaper såsom snabb respons på brandvarnare och tydlig information om batteriets status, vilket ger en känsla av trygghet för de flesta användare (65%). Även om leveransen och kundservicen är effektiv och ger en trygghet i hemmet, har vissa kunder upplevt problem med oseriöst företagsbeteende, höga avgifter och svårigheter att säga upp abonnemanget (58-87%). Kundtjänsten, trots vänligt bemötande, kan vara otydlig och leda till negativa upplevelser för många (40%). Kommunikationen är enkel och tydlig, men den aggressiva marknadsföringen kan vara irriterande för vissa kunder (25-100%). Webbplatsen erbjuder bra information, men processen för uppsägning och returpolicy kan vara komplicerad och bristfällig (40-60%). Sammantaget ger Tryggsam blandade upplevelser för kunderna med viss känsla av trygghet men även en del problematiska aspekter.

Produkt

“Blockat säkert 10 nummer från Tryggsam”

👍 51   👎 30

Tryggsams produkter har positiva egenskaper såsom snabb respons på brandvarnare och tydlig information om batteriets status. Däremot verkar företaget ha en överdriven marknadsföring och vissa kunder har upplevt höga avgifter och problem med uppsägningar. Trots detta ger produkterna en känsla av trygghet och fungerar enligt förväntningarna hos de flesta användare. (65%)

Leverans

👍 13   👎 17

Tryggsam erbjuder snabb respons på brandvarnaren och effektiv kundservice via SMS och telefonsamtal (87%). Tjänsten har generellt fungerat bra och faktureringen är snabb via inkassobolaget. Det ger en trygghet i hemmet även när man är bortrest, men det kan vara svårt att säga upp abonnemanget (82%). Vissa kunder har upplevt problem med oseriöst företag med höga avgifter och lång bindningstid, samt faktureringsproblem (58%). Det finns även önskemål om att kunna byta ut enheter mot nya för att säkerställa att allt fungerar (65%). Totalt sett ger Tryggsam blandade upplevelser för kunderna.

Kundtjänst

“Trevlig person jag pratade med!!”

“Vänlig bemötande”

“Oskar var trevlig”

“Svarat ett antal gånger och sagt 'nej'”

“Otrevlig dräng som ringde”

“Beskyllde mig för dålig attityd”

“Otillfredsställande svar från supporten”

“Ringer trots begäran om att sluta”

“Använder olika nummer när de ringer”

“Försöker sälja tjänster genom falska påståenden”

“Kräver åtgärder från kunden för att stoppa samtalen”

👍 65   👎 78

Tryggsam har en vältalig och trevlig kundservice som når kunder via SMS och telefonsamtal. Tydligt intryck ges av deras tjänst som fungerar bra för många. Dessvärre lider företaget av brister i follow-up och försämrade utredningar från kundtjänsten, vilket resulterar i orealiserade löften och otydliga avtalsvillkor. Kundtjänsten kan vara svårfångad med lång väntetid på telefonen och oseriöst företagsbeteende som leder till bedrägeri och oönskade faktureringar via inkassobolag. Trots viss bra respons och bra bemötande av vissa säljare, har Tryggsams aggressiva marknadsföring och problematiska försäljningstaktik resulterat i ett negativt intryck hos många kunder. (40%)

Kommunikation

“Trevlig person jag pratade med!!”

“Vänlig bemötande”

“Blockat säkert 10 nummer från Tryggsam”

“Svarat ett antal gånger och sagt 'nej'”

“Oseriöst företag”

“Otillfredsställande svar från supporten”

“Ringer trots begäran om att sluta”

👍 67   👎 58

Tryggsam har en aggressiv marknadsföring och ständiga samtal, vilket kan vara irriterande för vissa kunder (25%). Å andra sidan ger de en snabb respons vid brandvarnare och har tydlig och korrekt information om tjänsterna (75%). Trots detta, kan vissa uppleva otydlig information om avtalsvillkor och uppsägningstider (50%). Slutligen är det bra att de kan snabbt nå dig vid fara och har enkel och förståelig kommunikation (100%).

Webbplats

👍 2   👎 9

Tryggsam:s webbplats verkar erbjuda enkla och tydliga tjänster med bra information om säkerhetslösningar för hemmet (60%). Tyvärr kan processen för att säga upp vara komplicerad och informationen om avtalet bristfällig (40%). Dessutom kan löften om gratis kreditövervakning vara vilseledande, och det kan vara svårt att få information om uppsägningstider och alternativ för lösningar (50%). Sammanfattningsvis, trots viss användbar information, kan bristen på tydlighet och komplicerad process påverka förtroendet för Tryggsam:s webbplats (45%).

Returpolicy

👍 2   👎 14

Tryggsams returpolicy verkar vara problematisk enligt recensioner, med kritik för lång bindningstid (70%), svårigheter att säga upp avtal (60%), och behov av kundtjänst för att få tillbaka pengar (50%). Kunden har också påpekat att löften om gratis kreditövervakning var vilseledande (80%) och att det inte fanns något pris eller service av värde (40%). Det verkar även vara svårt att få information om uppsägningstider och alternativ för att lösa problem (50%). Sammantaget verkar Tryggsam ha ett långt och svåråtkomligt returpolicy som kan vara frustrerande för kunderna.


Om Tryggsam

Tryggsam är ett ledande företag inom trygghetsbranschen som specialiserar sig på att erbjuda innovativa och pålitliga säkerhetstjänster för både privatpersoner och företag. Företaget grundades med visionen om att skapa en tryggare vardag för kunderna genom högkvalitativa och pålitliga säkerhetslösningar. Tryggsam strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående service. Med fokus på teknisk expertis och branschledande innovation har Tryggsam etablerat sig som en ledande aktör som erbjuder ett omfattande utbud av säkerhetstjänster för att skydda hem och företag på bästa sätt. Tryggsam erbjuder bland annat brandlarm, larmcentraltjänster, och Kreditbevakning med ID-skydd för att möta olika trygghetsbehov hos kunderna. Genom att lyssna på kundernas behov och ständigt förbättra sina erbjudanden strävar Tryggsam efter att vara det självklara valet för kunder som söker pålitlig och effektiv trygghet.


Kontaktinformation

Hästholmsvägen 28 12tr

13130 Stockholm

Sverige

📧 kundservice@tryggsam.se

☎ 0771-404 505

🌐 www.tryggsam.seKategorier

Försäkring | Fordonsförsäkring | Hemförsäkring | Övriga försäkringar