Tryggsam

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Tryggsam kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tryggsam:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tryggsam har en vältalig och trevlig kundservice som når kunder via SMS och telefonsamtal. Tydligt intryck ges av deras tjänst som fungerar bra för många. Dessvärre lider företaget av brister i follow-up och försämrade utredningar från kundtjänsten, vilket resulterar i orealiserade löften och otydliga avtalsvillkor. Kundtjänsten kan vara svårfångad med lång väntetid på telefonen och oseriöst företagsbeteende som leder till bedrägeri och oönskade faktureringar via inkassobolag. Trots viss bra respons och bra bemötande av vissa säljare, har Tryggsams aggressiva marknadsföring och problematiska försäljningstaktik resulterat i ett negativt intryck hos många kunder. (40%)

“Trevlig person jag pratade med!!”

“Trevligt bemötande”

“Oskar var trevlig”

“Svarat ett antal gånger och sagt 'nej'”

👍 65   👎 78

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rolf Forsgren - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Trevlig person jag pratade med!!

eva östensson - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Trevligt bemötande
  • Oskar var trevlig

Lime - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Blockat säkert 10 nummer från Tryggsam
  • Svarat ett antal gånger och sagt 'nej'