Tryggsam

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Tryggsam kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tryggsam:

TrustPilot (5)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tryggsams returpolicy verkar vara problematisk enligt recensioner, med kritik för lång bindningstid (70%), svårigheter att säga upp avtal (60%), och behov av kundtjänst för att få tillbaka pengar (50%). Kunden har också påpekat att löften om gratis kreditövervakning var vilseledande (80%) och att det inte fanns något pris eller service av värde (40%). Det verkar även vara svårt att få information om uppsägningstider och alternativ för att lösa problem (50%). Sammantaget verkar Tryggsam ha ett långt och svåråtkomligt returpolicy som kan vara frustrerande för kunderna.

👍 2   👎 14

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.