8 företag

Försäkring

...

    Försäkring


    I den här kategorin hittar du alla försäkringsbolag med försäkringar som kan behövas för dig som bor i Sverige. Vi delade in dem i kategorierna hem, andra försäkringar, fordon, hälsa och resa. Du kan läsa åsikter eller recensioner från kunder med olika erfarenheter eller skriva din egen recension om ett försäkringsbolag eller enskild försäkring som du har en personlig erfarenhet av. 

    Kanske funderar du på att byta till ett annat försäkringsbolag och vill veta om du det är värt att skära ner på de månatliga kostnader som går till olika försäkringar? Vill du veta hur andra förhåller sig i jämförelse med olika försäkringsbolag, eller har du redan valt ett nytt och vill veta om det är pålitligt? Hur hanterar bolaget klagomål och har bolaget bra kundservice? 

    Inom denna kategori har vi samlat åsikter över försäkringsbolag i Sverige. Vi har samlat recensioner över försäkringsbolag som bland andra ICA Försäkring, Folksam och Länsförsäkringar, för att bara nämna några. Genom att läsa kundrecensioner behöver du inte förlita dig på endast en hemsidas påstående eller vad en försäljare gärna vill att du ska tro. Hos oss har du tillgång till recensioner från tidigare kunder och kan bilda dig din egen uppfattning om vilket försäkringsbolag som är bäst