OmdömesStalle
  Företag (12)

  Försäkring

  I den här kategorin kan du hitta alla försäkringsbolag och försäkringar i Sverige. Du kan läsa erfarenheter, åsikter eller recensioner från andra kunder. Du kan också skriva din egen recension om ett försäkringsbolag eller en skild försäkring som du har erfarenhet av. Funderar du på att byta till ett annat försäkringsbolag och vill veta om du verkligen kan skära ner på dina månatliga utgifter? Hur förhåller sig andra i jämförelse med andra försäkringsbolag? Är det nya försäkringsbolaget pålitligt? Hur hanterar bolaget klagomål? Har bolaget bra kundservice? Inom denna kategori samlar vi åsikter avseende alla försäkringsbolag i Sverige. På så sätt behöver du inte förlita dig på endast en hemsidas påstående eller vad en försäljare vill att du ska tro. Istället har du tillgång att läsa recensioner från experter, men du kan också lämna din egen recension.

  Mer info om Försäkring företag

  De flesta brittiska medborgare påverkas av en eller två försäkringar. Försäkringar tecknas för att täcka utgifter vid oväntade kostnader, av skäl som medicinska problem, bosättningsproblem eller trafikolyckor. Vissa försäkringar är obligatoriska, men många är valfria. Ett exempel på en obligatorisk försäkringstyp är bilförsäkring för motorcyklister, å andra sidan är du inte skyldig att ha en reseförsäkring eller bostadsförsäkring. På grund av de ekonomiska fördelarna med att ha en försäkring väljer många de icke-obligatoriska försäkringarna. Det finns många olika typer av försäkringar. För att ge dig en bättre förståelse om dessa tillgängliga försäkringar kommer följande stycken ge dig en översikt över de olika möjligheterna.

  Försäkringar för din bostad
  Hemförsäkring köps för att täcka kostnaderna för potentiella skador på din egendom. Detta kan vara skador vid brand eller naturkatastrofer, men också skador från inbrott. Några exempel på försäkringar för din bostad är bostadsförsäkring, glasförsäkring och hemförsäkring. Om du bor i en husbåt är det dessutom möjligt att teckna en speciell husbåtförsäkring.

  Försäkringar för dig som person
  Vissa personförsäkringar som du kan teckna i ditt namn är livförsäkring, rättsskyddsförsäkring, begravningsförsäkring, studentförsäkring, ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, all-in-1-försäkring och tandförsäkring. Varje form av försäkring tjänar ett unikt syfte.

  Djurförsäkring
  Förutom försäkring för dig själv kan du också teckna försäkringar för dina husdjur. De mest populära försäkringarna för djur är hundförsäkring och kattförsäkring. Behöver din hund ett dyrt läkemedel eller behöver din katt opereras, kostnader som dessa täcks ofta delvis av försäkringar.

  Försäkringar för fordon
  När du är på väg med ett specifikt fordon finns det alltid en chans att du kommer att behöva hanteras med skador. Detta kan vara ett eget misstag, ett misstag från någon annan eller av en situation som du inte kan göra något åt, som en dålig väg. Genom att betala för fordonsförsäkring täcker ditt försäkringsbolag största delen av skadan på ditt fordon eller fordonet från den andra parten. Några exempel på försäkringar som kan tecknas för fordon är: bilförsäkring, skadeförsäkring, båtförsäkring, motorcykelförsäkring, skadeförsäkring, husbilförsäkring, husvagnsförsäkring, cykelförsäkring, motorförsäkring, veteranfordonsförsäkring och yachtförsäkring.

  Försäkringar för semester och fritid
  Du kanske inte vill tänka på det, men under din semester eller fritid kan du också stöta på dyra situationer. Genom att teckna en försäkring för din semester eller fritid kan du förhindra att du måste betala höga kostnader. Några exempel är reseförsäkring, avbeställningsförsäkring, vintersportförsäkring och vattensportförsäkring.