Tryggsam

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Tryggsam kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tryggsam:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tryggsam har en aggressiv marknadsföring och ständiga samtal, vilket kan vara irriterande för vissa kunder (25%). Å andra sidan ger de en snabb respons vid brandvarnare och har tydlig och korrekt information om tjänsterna (75%). Trots detta, kan vissa uppleva otydlig information om avtalsvillkor och uppsägningstider (50%). Slutligen är det bra att de kan snabbt nå dig vid fara och har enkel och förståelig kommunikation (100%).

“Trevlig person jag pratade med!!”

“Trevligt bemötande”

“Blockat säkert 10 nummer från Tryggsam”

“Svarat ett antal gånger och sagt 'nej'”

👍 67   👎 58

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rolf Forsgren - 13 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Trevlig person jag pratade med!!

eva östensson - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Trevligt bemötande
  • Oskar var trevlig

Lime - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Blockat säkert 10 nummer från Tryggsam
  • Svarat ett antal gånger och sagt 'nej'