The Double F

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för The Double F kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för The Double F:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. The Double F erbjuder pålitliga produkter med snabb leverans (100%). Kvaliteten på produkterna är hög, även om priserna kan vara något högre än genomsnittet (80%). Kundtjänsten är hjälpsam men kan vara långsam i sina svar (90%). Sammantaget är The Double F ett bra val för de som söker pålitliga och kvalitativa produkter med snabb leverans, även om priset kan vara lite högre och kommunikationen med kunderna kan förbättras (85%).

Produkt

👍 1   👎 0

Produkten från The Double F är pålitlig med snabb leverans, vilket uppskattas av kunderna (100%). Kvaliteten på produkten är hög men priset kan vara något högt jämfört med liknande produkter på marknaden (80%). Kundtjänsten är hjälpsam och svarar snabbt på frågor och funderingar (90%). Totalt sett är detta ett bra val för de som letar efter en pålitlig och kvalitativ produkt, även om priset kan vara något högre än genomsnittet.

Leverans

👍 3   👎 0

The delivery of The Double F is praised for its speed and efficiency, with customers receiving their products on time. The fast service provided is a major plus, with a high percentage of reviewers satisfied with the overall delivery experience. (100%)

Kundtjänst

👍 1   👎 0

, men otillräcklig kommunikation. Stort utbud av varumärken men höga priser. Kundtjänsten är tillmötesgående men kan vara långsam i sina svar (80%). Overall, The Double F har en bra kundservice men har potential att förbättra kommunikationen med kunderna för att öka kundnöjdheten (70%).


Om The Double F

The Double F är en multi-märkesbutik som erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationella märken såsom Balenciaga, Alexander McQueen och Bottega. Företaget grundades på 1970-talet av ett par i Italien som hade ett stort intresse för högkvalitativa kläder och accessoarer. Sedan dess har företaget utvecklats till en nätbutik där kunder kan köpa autentiska märkesprodukter. Med över 160 internationella varumärken i sortimentet erbjuder The Double F snabb leverans och fri frakt för beställningar över 300 € inom Sverige. Kunden har även möjlighet att returnera produkten inom 14 dagar efter att den mottagits. Besökare kan lämna recensioner om sin erfarenhet med företaget på OmdömesStälle.


Kontaktinformation

Via Piranesi 2/4

20137 Milano

Italien

📧 help@thedoublef.com

☎ +390287189530

🌐 thedoublef.comKategorier

Nätbutiker | Mode