Quicktest

121 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Quicktest kommer från 121 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Quicktest:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (120)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv.


Om Quicktest

Quicktest är ett svenskt företag grundat i Helsingborg som erbjuder olika sorters hemmatester. De har en stor mängd olika tester och har Europas största sortiment av hemmatester. Företaget grundades av Mattias Hultberg med målet att öka människors hälsa. Genom att erbjuda självtester vill Quicktest vara ledande inom e-hälsa i hela Sverige år 2022. De erbjuder bland annat sköldkörteltest, prostatatest, järn & sköldkörteltest samt andra tester som drogtest, njurtest, diabetestest och allergitest. Produkterna är tillverkade i Europa och uppfyller alla krav från läkemedelsverket och EU. Testerna ger svar på endast några minuter och kräver antingen urin eller blod. Testerna skickas direkt hem till brevlådan med gratis frakt och fri retur om felaktigt beställda. Kundtjänsten är tillgänglig via e-post eller telefon under vardagar.


Kontaktinformation

Landskronavägen, 729

25730 Rydebäck

Sverige

📧 mattias@quicktest.se

☎ 0708320567

🌐 www.quicktest.seKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd