39 företag

Diet & Hälsa

...

    Diet & Hälsa


    Att gå ner i vikt är ofta en utmaning och när du väl lyckats gå ner dina extrakilon  kan det vara svårt att stanna kvar i målvikten. Kanske är du en av dom som lider av den såkallade jojo-effekten? Är du den som går ner i vikt genom hårt arbete eller är du den som förespråkar kosttillskott och dietpiller? Eller är det en kombination av båda? Såklart är det olika för alla, för vad du vill tänka på i ditt val är att på samma gång uppnå en bättre hälsa. För vissa fungerar keto, för andra fungerar dukan dieten och för andra krävs det en annan diet ofta i kombination med rörelse. För de personer som vill ha en platt mage men inte verkar kunna gå ner i vikt, har vi gjort en översikt över alla de piller, protein shakes, dieter, idrottsövningar och andra sätt för att hjälpa dig på traven.

    Andra frågeställningar som är bra att du tar reda på är hur bra är en idrottsförening eller ett fitness-gym egentligen är. Måste man abonnera för ett helt år? Eller är träningsutrustning oftare trasig än hel? Vilka gruppträningar är finns och passar de med ditt schemat? Det är även viktigt att se över viktiga vitaminer och tillskott som kan behöva när du tränar och kostråd är självfallet a och o när det kommer till din hälsa. 

    Det här är platsen för dig som funderar på vad som fungerar och vad som inte fungerar för andra människor som vill(e) gå ner i vikt. Människor som varit där före dig har delat med sig om sina framgångar (eller misslyckanden) med dig här, så läs erfarenheter, åsikter och klagomål eller lägg till dina egna.