OmdömesStalle

  Recensioner Spelexperten

  Tack vare dagens internet och teknik så kan vi göra allting vi önskar online. Vi kan shoppa allting som vi kan tänka oss oberoende om det ska till våra barn, husdjur eller till hemmet. Man kan studera och få en utbildning online och man kan se alla filmer och serier online. Men detta kan även leda till att man inte spenderar så mycket tid med familjen, vilket även är väldigt viktigt. Så fast allting är så modernt så kan man komma ihåg att spendera tid med familjen genom att tex spela sällskapsspel. Det finns olika företag som säljer sällskapsspel för hela familjen, både online och i fysiska butiker. Men ett av dessa företag är Spelexperten och de är verksamma online via sin nätbutik.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna om jag väljer att handla hos Spelexperten? Hur länge tar leveranserna och är produkterna värda sitt pris? Om jag känner mig missnöjd med någon produkt, vart ska jag då vända mig? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om företaget Spelexperten

  E-handelsföretag som är grundat och lanserat i Sverige. Företagets ägs och drivs från Gävle i Sverige och de driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online. Spelexperten erbjuder sina kunder olika typer av sällskapsspel. Spelexperten har verifierats som trygg e-handel.

  Cashbacker.se - Pengar tillbaka

  Vad erbjuder Spelexperten sina kunder?

  Olika typer av produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex leksaker, pussel, sällskapsspel, spelbord och så vidare. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som finns inne på företagets hemsida för att söka bland alla produkter som finns i företagets sortiment. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och kunderna kan välja om de vill se hemsidan på svenska eller på danska. Om kunderna väljer att göra en beställning via hemsidan på mer än 600 kr så behöver de inte betala någon frakt, i annat fall läggs det till en kostnad på 49 kr. Efter att kunden har gjort sin beställning och företaget har tagit emot beställningen så får kunden sitt paket inom 1 – 3 vardagar. Företaget Svea har hand om betalningarna som sker via hemsidan så kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Spelexperten levererar sina produkter till Sverige, Finland och Danmark och 14 dagar har kunderna på sig att göra returer.

  Hur kan kunderna kontakta Spelexperten?

  Företagets kundtjänst kan kunderna nå antingen via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de tar kontakt. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Spelexperten? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Produkt som finns hos Spelexperten.

  Spelexperten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Spelexperten

  Din recension

  FAQ

  Är Spelexperten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Spelexperten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Spelexperten?

  Spelexperten är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spelexperten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.