OmdömesStalle

  Recensioner Proffsmagasinet

  När man jobbar med bygg av hus och/eller installationer av olika slag så är det alltid bra att ha tillgång till verktyg och redskap när du väl behöver det. Ibland behöver man en ny skruvdragare för att den man använt i fler år till sist gav upp, eller så kan man snabbt behöva en mätare för att kunna mäta att installationen i ett hus har blivit korrekt. Oberoende vilka verktyg man än behöver så vill man alltid ha en garanti över att dom är av en godkänd kvalitet som passar arbetslivet. Det finns nästan inget värre än att köpa ett nytt verktyg och att det genast går sönder efter de första gångernas användning, man kan lika bra slänga pengar ut genom fönstret. Det finns såklart många olika företag säljer verktyg för arbetslivet, och Proffsmagasinet är en av dem.

  Om Proffsmagasinet

  Grundat 2007 och har sen dess erbjudit ett större sortiment av bland annat: verktyg, skydd och mätinstrument. Dom har blivit Sveriges ledande e-handel när det gäller byggrelaterade produkter.

  Proffsmagasinet, kap- och gersåg

  Vad erbjuder Proffsmagasinet?

  Söker du verktyg så kan Proffsmagasinet vara någonting för dig. Dom erbjuder bland annat produkter i kategorierna: el & belysning, laserinstrument, maskiner & verktyg, mätinstrument, skydd & kläder, och VVS & inomhusklimat. De har också ett brett sortiment av märken att välja från, både kända och mindre kända märken. Då finns det möjlighet för olika budgeter. Dom lagerför sitt sortiment vilket i efterhand gör att leveranser blir snabbare och att man också har möjlighet att hämta sin beställning från deras hämtlager i Stockholm. De flesta produkterna de erbjuder har 1 till 2 års garanti från tillverkaren men längre garantitider finns också, läs mera på den enskilda tillverkarens hemsida och notera att villkor kan skilja mellan privatperson och företag. Om du inte är nöjd med varan du beställt, så har du 14 dagars returrätt, dock så måste produkten vara i oförändrat skick för att du ska få en fullständig kreditering eller återbetalning. Om du inte vill missa nyheter när det gäller de senaste produkterna i lager så kan du registrera dig på Proffsmagasinets nyhetsbrev. Dom har ofta olika sorters kampanjer och därför kan det vara bra att då och då gå in och kolla på deras hemsida ifall det som du just nu söker råkar vara på rabatt.

  Frågor till Proffsmagasinet

  Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta dom via telefon: 08 – 344700, eller så kan du skicka ett email till deras kundtjänst: info@proffsmagasinet.se. Deras målsättning är att du som kund inte ska behöva vänta i telefonköer, och när du väl skickar ett email så ska du få ett svar inom kort varsel. Om du mottar en vara som råkar vara söndrig, så ska du lämna in en reklamation. Reklamation måste göras inom 6 månader och den måste göras via epost.

  Varför är en recension så viktig? Jo, för att om du läser recension före handel så kan du undvika att få en upplevelse som du inte visste om. Dela gärna med dig med varför recensioner är viktiga.


  Proffsmagasinet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Proffsmagasinet

  Din recension

  FAQ

  Är Proffsmagasinet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Proffsmagasinet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Proffsmagasinet?

  Proffsmagasinet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Proffsmagasinet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.