OmdömesStälle

    Recensioner Kjell & Company

    Om Kjell & Company

    Företaget grundades år 1988 i Sundsvall av en pappa och tre söner. Alla fyra som grundade företaget hade ett väldigt stort intresse av elektronik och tekniska småprylar och de kombinerade sedan de intressen med kundbemötande vilket sluta med Kjell & Company. Idag runt om i Sverige finns det 105 butiker på 53 orter, de har även 16 butiker i Norge. Det börjar även närma sig 1000 anställda på företaget och huvudkontoret ligger i Malmö.

    Företagets affärsidé är att ge kunnig service i världsklass och erbjuda sina kunder Nordens största sortiment av tillbehör till hemelektronik. Företaget säljer både sina produkter via internet och i butik, och är främst inriktade på hemelektronik. Med hemelektronik menas all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera allra bäst. I företagets DNA finns det några av de roligaste sakerna som företaget vet, vilket är programmering och elektronik. Missionen är att bygga upp intresset för teknik redan vid tidig ålder och genom det vara med och skapa Nordens framtida tekniker och ingenjörer. Företaget vill att upplevelsen då du handlar hos dem ska vara något helt extra, och när du är i någon av deras butiker kommer de att göra allt för att hjälpa dig med dina frågor.

    Vad erbjuder Kjell & Company?

    Företaget har relativ små butiker, men de lagerhåller ändå 10 000 olika artiklar, det är nåt som många undrar över. Men företagets butiker är uppdelade i en traditionell butiksyta och lageryta, vilket har gjort att Kjell & Company kan lagerföra betydligt mer än deras konkurrenter som har dubbelt gånger så stor yta. Eftersom företaget har relativ små butiksytor betyder det även att hyrorna för butikerna inte är så stora, och därför kan de alltid erbjuda sina kunder bra priser. Något som Kjell & Company även står bakom är Kjell Academy, vad är det för något? Jo där finns det engagerade lärare som ger ut kurser, lektioner och böcker till alla säljare hos Kjell & Company för att säkra kompetensen och så att de alltid kan vara relevanta för dig som kund.

    hemsidan kan du lätt kolla var det finns utav företagets butiker eller så kan du beställa något direkt på nätet. Du kan smidigt kolla igenom vad som är nytt hos företaget, vilka produkter som kan göra ditt hem smartare och du kan även kolla igenom toppkategorierna. Oberoende om du handlar i en fysisk butik eller på nätet kan kundtjänsten hjälpa dig med dina frågor under de vanliga öppettiderna. Du kan även bli medlem hos Kjell & Company och då kommer du att få fördelar som tex extra bra priser, samla poäng och olika bonuscheckar.

    Reklamation till Kjell & Company

    Om du har köpt en produkt och märker att något är fel med den ska du lämna in en reklamation inom skälig tid, det görs lättast i någon av företagets butiker. Om du har några andra frågor kan du kontakta företaget på telefon under deras öppettider eller så kan du fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan.

    En egen recension

    Är du en van shoppare hos detta företag, eller har du varit i kontakt med dem på något annat sätt? Oberoende så skriv en egen recension om dina åsikter.

    Kolla in dessa produkter, vattentåliga högtalare.

    Kjell & Company
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (9)

    4
    44% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    4.2
    Tjänst
    rating
    3.8
    Prissättning
    rating
    3.8
    Leverans
    rating
    4.2

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

    Nöjd kund

    Beställde en vara efter att butiken i Lidköping stängts för dagen. Blev uppringd då dom öppnade dagen efter och fick besked att varan fanns att hämta. Killarna i butiken var mycket tillmötesgående och trevliga. Nöjd kund återkommer!👍

    Av: Birgitta Wåhlberg07-08-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9
    rating

    Trevlig shopping

    Smidigt att beställa saker online och även undanläggnigar i butiken. Alltid trevlig och kunnig personal i de butikerna jag varit till. Inte haft några problem med garantier eller återköp. Bara++++!

    Av: Fredrik08-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Servicen/supporten är under all kritik

    Så usla! helt värdelös! Sämst!

    Av: Martin15-04-2021
    Kvinna21-09-2021

    Håller fullständigt med. Dom har blockat mig efter klagomål från mig till dom.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    USELT SKÖTT (produkt: pleaxgear moviesaver 600)

    Jag köper en produkt som heter plexgear moviesaver 600 (man för över från VHS-band till filer). Drivrutinerna har tagits bort från deras sida så kan inte använda den så även produkten.

    Jag kontaktar chatten på deras sajt och ber om hjälp.

    Jag beskriver mitt problem. Dom säger att drivrutinernas ska skickas efter typ 1timme, det tar 7timmar och jag kontaktar dom igen och får dra allt igen (mitt problem) för en annan person. Han lyckas att maila drivrutinerna till mig. Men dom var ju självklart FEL! FUNKADE INTE!

    Dag två. Pratar med en ny person och drar hela skiten igen. Han skickar nya drivrutiner som ska ta 30min, inget kommer! Jag ligger på och han säger att drivrutinerna ligger på andra sidan byggnaden....hahaha...vilket skämt och att dom ska hämta dom för att sen maila dom till mig.

    Jag väntar ett par timmar till! Dom skickar drivrutinerna som inte heller funkar och säger även att behöver Quicktime (vilket jag redan har) Där gav jag upp, uselt sköt! Sälj inte produkter där drivrutiner inte kan uppdateras. Jag kommer inte handla här i fortsättningen. Det blir fan dyrare att hyra en amatör en ett proffs i slutändan - känslan får man av Kjell & Company.

    Av: T.M15-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    ng. Säger aInget öppetköp på spelmus. Samma dag, oskadd förpacknitt det är hygienprodukt.

    Anställd på Emporia Malmö vägrar ta tillbaka en spelmus som jag har inte ens har haft i en dag. Paketet är _helt_ oskadd och alla tillbehör är med. Han säger först att de inte tar tillbaka bruten förpackning sedan att han inte kan ta tillbaka det eftersom det är ett fingeravtryck på musen som går att rengöra med torr servett. Han säger att det är en hygienprodukt och det är coronatider så han kan inte ta tillbaka det med "gott samvete". Köpte sedan en mus på Webhallen och de sa att jag får ta hem och spela med det och jag har 30 dagars öppetköp. Seriöst, vad är detta? Han borde verkligen få sparken.

    Av: Siavash Arya08-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Värdelöst

    Värdelös kundservice

    Av: Hugo Birger Linden31-03-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Seg kundtjänst.

    De körde som vanligt med "bästa pris på nätet varianten men inget i lager", skulle avbeställa min order via chatten, men de kunde inte göra den typ av ärende. Mailade istället, men har inte hört något på 48h. Trög telefonkö.... så nu skiter jag i det, de får skicka ut varan (fraktfritt), så får jag lämna den i fysisk butik när den dyker upp.

    Av: totolu10-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Uruselt

    VARNING! för Kjell & Companys onlinebutik, helt värdelös. Dom bara lurar er på pengar, och vill inte hjälpa till med någonting. Köp i butik funkar men inte onlineshopping, ni kommer garanterat att bli blåsta

    Av: Kjell-åke Sjöberg17-10-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    man kan inte recensera produkter!

    När man handlar på Kjell.com får man _ibland_ möjlighet att recensera de produkter man köper. Handlar man i butik går det inte alls. Det är riktigt dåligt, även om de inte är ensamma om det beteendet.
    I övrigt har de i huvudsak bra grejor, tror jag. Men en produkt jag skulle vilja recensera för att den är usel är denna: "Dibotech Analog lödstation 48 W".

    Av: Tomas Classon10-06-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    5
    rating

    Skriv din egen recension om Kjell & Company

    Din recension

    FAQ

    Är Kjell & Company ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Kjell & Company. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 44% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kjell & Company?

    Kjell & Company är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kjell & Companys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.