Global Tools

Alla recensioner

Global Tools

67% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sören Nilsson
Mycket bra bemötande. Efter en felleverans i början så fick jag tillslut rätt saker och kunde få igång min nya svarv.Läs vidare
D
Dorothee Sachs
Jätte snälla och mycket hjälpsam personal. Prissättning är helt okay. Hemleverans gick snabbt.Läs vidare
S
Sören Nilsson
Köp inte av dessa!!! Beställde fräs och svarv i september 2020 men har efter tre månader fortfarande inte fått en passande verktygshållare till Svarven. Har ringt flera gånger och blivit lovat att ...Läs vidare

Alla recensioner (3)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  En helt OK leverantör till din verkstad

  Mycket bra bemötande. Efter en felleverans i början så fick jag tillslut rätt saker och kunde få igång min nya svarv.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  säkerhetsutrustning

  Jätte snälla och mycket hjälpsam personal. Prissättning är helt okay. Hemleverans gick snabbt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Håller inte vad dom lovar.

  Köp inte av dessa!!! Beställde fräs och svarv i september 2020 men har efter tre månader fortfarande inte fått en passande verktygshållare till Svarven. Har ringt flera gånger och blivit lovat att få det fixat, men sedan händer ingenting. Mail leder inte till några svar. Har också frågat efter manual till Svarven, men inte fått svar på det heller. Avråder starkt från detta företag.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Global Tools

Vad har husbyggare, rörmontör eller till exempel elektriker gemensamt? Jo, alla använder verktyg och olika sorters redskap. Verktygen som används måste vara av relativt hög kvalitet, om dom inte är det kan det leda till fel i konstruktionen eller i värsta fall till olyckor. Det kan dessutom vara väldigt irriterande om ett nytt verktyg går sönder innan man knappt hunnit pröva det. Dessa billigt producerade verktyg kan vara mer än tillräckligt för hemmabruk, men när det gäller proffsbranschen och dessa verktyg så kan det leda till en katastrof. Vill man ha en ny skruvmejsel för att kunna installera den nya taklampan man nyss köpte så är detta inget problem. Billigt producerade verktyg hittas överallt, till och med i matbutiker. Men jobbar man inom byggnadsbranschen finns det inga genvägar när det gäller pris på verktyg. Var hittar man dessa verktyg? Jo, bland annat hos företag som endast säljer verktyg. Dessa sorters företag erbjuder oftast ett bredare sortiment än vad den lokala matbutiken gör. En del av dessa företag finns också på internet, (i vissa fall endast på internet). Har man en dator eller smart telefon är det inget problem få tag i ett sådant företag. Globaltools.se är ett av dessa företag, låter detta intressant så fortsätt läs iså fall.

Om Globaltools
Grundat år 2010 i Danmark men år 2015 öppnade de även nätsidan som också är riktat till svenska kunder. På deras hemsida går dom efter dessa ledord: trygghet, tillit, kvalitet och rådgivning, med hjälp av dessa ord växer företaget än idag. Företaget har det största urvalet av maskiner, men likaså verktyg inom Skandinavien.

Vad erbjuder Globaltools?
Ett brett sortiment av verktyg, maskiner och säkerhetsutrustning. Driver man ett stort företag inom bygg, VVS, elinstallationer eller har en verkstad, då finns det verktyg för just det. För de som också bara behöver rejäla verktyg för att till exempel kunna bygga sin terrass så är detta inget undantag. De erbjuder rejäla produkter från väl utvalda leverantörer. Men de försöker också att hålla kvaliteten hög ihop med att hålla priserna låga. Globaltools är certifierad trygg e-handel. Detta certifikat betyder att man kan vara säker på att man inte blir lurad.

Jag har en fråga till Globaltools, hur får jag kontakt?
Då kan man gå in på deras hemsida för att ta först leta reda på sitt svar. Hittade man inte sitt svar så kan man kontakta Globaltools genom telefon, 0410 – 88 02 05 eller via email, info@globaltools.se. Vill man läsa mer om köpvillkor, frakt och leverans eller om hur ångerrätten och reklamationer fungerar så kan man hitta detta på deras hemsida under kategorin ”Information”.

Med den dominerande e - handeln kommer det nackdelar. Företag som har en nätbutik är oftast riktiga, men tyvärr finns det också företag som säljer produkter och/eller tjänster som inte är riktiga. Genom att skriva en recension om ett företag man handlat med, delar man med sig erfarenhet och hjälper därefter andra att bestämma sig om företag är värt deras tid. Så skriv gärna en recension. En sak måste man hålla, och det är att recensionen man skriver ska vara riktig.