E-Ville

Alla recensioner

E-Ville

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mona Jansson
Är mycket nöjd med den kontakt jag hade med kundtjänst.Högsta betyg på service.Ingenting var besvärligt utan mitt problem löstes snabbt.Kan verkligen tänka mig att handla hos er igen.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Positivt

  Är mycket nöjd med den kontakt jag hade med kundtjänst.Högsta betyg på service.Ingenting var besvärligt utan mitt problem löstes snabbt.Kan verkligen tänka mig att handla hos er igen.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

E-Ville

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan all analog teknik är på bra på väg att bli omvandlad till digital teknik. Är detta en positiv ändring eller mer negativt? Det finns kanske inget rätt och fel när man jämför analog med digital teknik, men det finns en oberoende en viss charm med äldre, analoga, mer ”rejäla” produkter. 

Till exempel; en gammal rejäl analog synt, den har en historia bakom sig, ljuden som den producerar är äkta och inte bara ettor och nollor. Men även fast den analoga synten har en charm, kan man hålla med om en sak, den är väldigt opraktisk. Jämför man en digital med en analog synt så märker man skillnad, iallafall när det gäller den praktiska delen. En analog synt väger proportionsvis betydligt mer än en digital synt. En annan sak som kan debatteras om det är värt det eller ej är ljudet, en ”synt-expert” kan eventuellt höra om ljudet är från en analog eller digital version av en viss synt. Då väcks frågan, vad är det för poäng med äldre teknik? Bra fråga, sist och slutligen är det en fråga om smak. 

Vardagsrum och kök, bilar och cyklar, hundar och katter. Elektroniken finns överallt, men också till allt. Därför finns det också oändligt med företag som erbjuder produkter/tjänster till nästan vad som helst. Ett företag som säljer elektronik på nätet är e-ville.

Om e-ville
Grundat och lanserat år 2007 i Hong Kong. Namnet e-ville kommer från den finska grundaren Ville Majanen och hans team på cirka 20 medarbetare. Idén till e-ville började när Ville Majanen sålde en webbkamera på en finsk hemsida för 24 euro. Via den hemsidan sålde han tusentals varor varje månad, men år 2007 flyttade han och hans lilla team verksamheten till en egen nätbutik, det var då som e-ville blev grundat. Själva butiken finns i Kina, Shenzhen, det finns också ett lager i Norden så att man även har möjlighet att beställa en del av deras produkter hit.

e-ville, vad kan de erbjuda?
Elektronik i flertal former. Som till exempel till hemmet, belysning och högtalare. Eller elektronik till bilar och andra fordon. Är man ute efter andra saker än elektronik, så finns det också bland annat cyklar till köksredskap.

Överstiger den totala summan 700 kr så erbjuder e-ville fri frakt, annars kostar frakten 29 kr. Är man inte nöjd med det man beställt så har man alltid 30 dagars returrätt inom Sverige.

Hur får jag kontakt med e-ville?
Om man har frågor eller funderingar så lönar det sig att först gå in på deras hemsida för att läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem, chansen är stor att svaret finns där. Hittade man inte sitt svar där så kan man kontakta företaget genom telefon: 01 – 055 173 90, eller via email: kundservice@e-ville.com. 

Varför inte skriva en recension? Har man tid att scrolla genom sociala medier så finns det även tid för denna lilla tjänst. Genom att skriva en recension så hjälper man andra som överväger om en produkt/tjänst är värt deras tid eller ej. Tumregel, recensioner ska vara äkta skrivna.