OmdömesStälle

    Recensioner Sparnet

    Nuförtiden kan man köpa det mest via internet medans man sitter hemma i soffan. Oberoende om det är mat, barnprylar, inredning, elektronik eller trädgårdsredskap så kan man beställa det helt online, och sedan få hem paketet eller till närmaste ombud. Det finns även flera olika online butiker som har ett väldigt brett sortiment där det ingår många olika kategorier av produkter. Ett företag som erbjuder produkter inom mode, sport och fritid, prylar till hemmet samt teknik är Sparnet.

    Mer information om Sparnet

    Sparnet är ett företag som i sin tur drivs av det svenska bolaget Stores For You AB. Sparnets idé till sitt företag var att framställa och hitta produkter som man kan använda själv men som även kan användas i hemmet. Idag finns företaget Sparnet i 6 olika länder och de planerar även på att expandera ännu mer. Sparnet är en av de största aktörerna inom Norden och dagligen hanteras ungefär 600 – 1 000 beställningar.

    Sparnet.

    Vad erbjuder Sparnet?

    Sparnet har valt att deras produkter ska oftast kunna ha någon speciell funktion eller speciell design. Inne på Sparnets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier och man kan även använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man är ute efter. Man kan även se vilka produkter som är populära hos Sparnet och man kan även få tex present eller julklappstips om man behöver det.

    Leveranstiden

    hos Sparnet kan variera lite grann beroende på om produkten i fråga finns i lager eller inte. Finns produkten i lager kan man räkna med en leveranstid på ca 4 – 6 arbetsdagar, och finns den inte i lager kan det ta upp till 1 – 3 veckor. Innan man gör en beställning kan man se om produkten finns i lager eller ej. Alla leveranser som görs hos Sparnet kommer att vara helt gratis att leverera och det ingår även 60 dagars öppet köp. Om man får hem en produkt och sedan vill lämna tillbaka den ska man kontakta företaget. När man kontaktar dem ska man berätta varför man vill lämna tillbaka varan, och för att returen ska bli godkänd måste produkten vara i oförändrat skick.

    Hur kan man komma i kontakt med Sparnet?

    Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta Sparnets kundtjänst. Företagets kundtjänst svara på alla frågor vanligtvis inom 1 – 2 arbetsdagar. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom alla frågor och svar som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sina frågor där. Men om man vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att skriva ett meddelande på deras hemsida. I meddelandet ska man först välja ett ämne vad frågan kommer att handla om och därefter ska man skriva sitt meddelande. Man kommer sedan att få svar tillbaka från företaget tills sin e-post. Om man vill lämna in en reklamation till företaget ska man välja att skriva ett meddelande och efter det välja ämnet som har med reklamationer att göra.

    Har du handlat hos Sparnet? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

    Sparnet
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (66)

    7
    65% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    7.2
    Tjänst
    rating
    6.8
    Prissättning
    rating
    7
    Leverans
    rating
    7

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

    Vara som inte fungerar

    Det var lätt att beställa varor. Fick varan snabbt. Däremot har jag reklamerat varan för drygt 2 veckor sedan, då den inte fungerade, och inte fått svar. Riktigt dåligt. Idag har jag återigen skickat ett meddelande, men total tystnad. Telefonnummer finns inte att tillgå, men har förstått att "Stores for you" är inblandade, ringde deras telefonnummer, men kom inte fram.

    Av: Elaine Linderstam05-02-2020
    Saeed Monir Tajik 03-03-2020

    Hej kan du hjälpa

    elsa sylvan09-04-2020

    dEN TRASIGA KLOCKAN VAR INTE MYCKET ATT HA. pga LÅG BATTERI SPÄNNING 0.4 VOLT ISTÄLLET FÖR 1.6 VILKET ÄR VAD NYA BATTERIER BRUKAR HA.

    elsa sylvan04-05-2020

    varför skickar ni trasiga varor.Dessutom har ni mage att ta betalt ! Klockan hade ni fått behålla själva. i

    Ann-Jeanette 16-07-2021

    Varför får man ej dom varorna som man betalat ???? Hoppas att inte ni med är ett bluff företag .typiskt att man ej läser omdömen för man beställer från er . Tack så jättemycket för att ni lurar person som betalar men ingen vara . Detta är företag 2 som blåst mig på pengar

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    7.5
    rating

    Trevligt bemötande

    Köpte en vara som inte kunde levereras till mig eftersom att early bird inte hade min portkod, försökte förjäves komma i kontakt med early bird men det var näst intill omöjligt. Kontaktade istället kundtjänst hos Sparnet som genast skickade ut en ny leverans till ett ombud istället utan krångel, stort tack för det!

    Av: Erika Svensson14-09-2020
    Monika15-09-2020

    Instämmer, early bird är svåra att få tag på

    Ann-Jeanette 16-07-2021

    Monika jag har med försökt kontakta early bird om en vara som jag betalade i juni de svaret man får via mejl är vi kontakta vår leverantör de svaret har jag fått varje gång. Då lär jag väl bli blåst på fläktarna med BLUFF

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Myggnätet blev succé!

    Fick hem 2 vita myttnät för sommarstugan som nu är installerade av maken. Trassla till det med leveransadress men fick finfinhjälp av en Sandra i supporten. Myggnätet känns mycket robust än från andra butiker, är jättenöjd och kan tänka mig att återvända. Hälsn. Margit

    Av: Margit Johansson08-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Borttappad order

    Fick besked att min order var levererad av early bird, tyvärr måste paketet levererats till någon annan dörr för framför min var det tomt, kontaktade kundtjänst och dom skickade ut en ny vara utan massa trams, det är vad jag kallar bra kundservice!

    Av: Markus Blomkvist18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Retur

    Returnerade en rumsfläkt för14 dagar sen ,inte fått någon respons, vill få mina pengar tillbaka .Ingen bra reklam....Börjar tvivla på er, trots ett tidigare bra köp.

    Av: kajsa Enberg19-08-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    5.5
    rating

    nöjd med strumporm bambu

    är jättenöjd, fick bra hjälp av kudntjäsnt att styra om mitt paket när det skulle till annans adress

    Av: Julia F27-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Myggnät

    Min vara levererades i fel färg, fick snabbt besked att en ny vara skulle skickas ut och mycket riktigt hade jag mitt vita myggnät i lådan redan dagen efter, fick även behålla det svarta (det i fel färg) vilket var ett stort +

    Av: Leila S18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Nöjd med bemötande vid byte

    Beställde en lampa som jag ville byta mot trädgårdsspotlights. Fick bra hjälp av en Sandra som såg till att vi nu har fin belysning på landstället och en rabatt för kommande köp. Stort tack //KLasse

    Av: Klas T14-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Prisvärd ficklampa

    Köpte en uppladdningsbar ficklampa, för det priset (199:-) måste jag säga att den funkar riktigt bra, självklart inte samma sak som en ficklampa för 2000:- men helt klart användbar för mina behov.

    Av: Börje Eriksson18-09-2020
    Serin Abdulkadir01-04-2021

    Jag köpte två dammsugare robot. Ni dammsugare är inte bra. Jag vill åter till er men inte retur papper.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Snabbt och trevligt

    Missade min leverans, eller rättare sagt missade early bird att leverera till min dörr =) fick snabbt kontakt med kundservice som skickade ut en ny order och denna gång till ett ombud.

    Av: Moggiz25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Nöjd med myggnät

    Köpte myggnät till landet med magnetlås, fungerar jättebra! Fanns i en storlek större som jsg haft svårt att hitta oss andra butiker

    Av: Astri13-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Kass robotdammsugare

    Köpte deras kassa robotdamms. Vilket jag ångrar grovt. Går ej på mattor öht . Och på golvet gick den så där i en halvtimme. Sedan snurrar den bara
    Rek ej!!!!. Dyr var den också

    Av: G Agborg27-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Falsk marknadsföring

    Bilder o filmer som beskriver varan överensstämmer inte med det man sedan får skickat till sig!

    Av: Cecilia18-03-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Bluff - företag?

    Min order kommer inte! När jag lämnar meddelande, så får jag varje gång ett standardsvar.. så dåligt! Är detta ett bluff-företag!?

    Av: Anna17-03-2021
    Pelle paltnacke20-03-2021

    Antagligen är det så eller så tar leveranserna från Kina tid,du ska nog vara glad att du slipper få skiten. !!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4.5
    rating

    robotdammsugare

    Dålig eller obefintlig info om att inte alla sladdar finns för laddning.
    kontakta mig för lösning av problemet-
    ert svar avgör om jag kommer att handla hos er mera.
    Kan ej ge recensionen innan jag fått mitt svar!
    Mvh

    Av: Mainy Englen Wahlquist19-02-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    skit företag VARNING!!!

    VARNIG!!! kör INTE av dem, man får inte varor och när man lägger ny beställning och retur så svarar dem inte och man får ej pengarna tillbaka

    Av: sylvia13-02-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Opålitligt företag!

    Första och sista gången jag köpte härifrån! Företaget är jättesvåra att nå. De svarar i princip aldrig på mail (vilket är det enda sättet att nå de på). När de väl svarar så är de fåordiga och svarar inte på dina frågor. Min order skulle skickas efter 5 - 7 dagar? Det tog över 2 månader! Ingen information eller återkoppling om status fick jag överhuvudtaget trots otaligt många mail. Bad tillslut att avbryta min order och krävde pengarna tillbaka. Företaget meddelar ca 2v senare att ordern nu är skickad till mig. Men de svarar inte på min önskan om att avbryta min order. Om det var något som gick smidigt så var betalningen som drogs i princip direkt - ironiskt nog. Jag ångrar att jag inte kollade upp företaget bättre innan, vilket jag normalt sätt brukar göra. Tips, köp från ett annat företag! Dessa är opålitliga.

    Av: Erika Johansson06-02-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Katastrof

    Väntat på min vara 3 månader☹️ Ingen respons vid förfrågan om leverans. Mailat flera gånger.

    Av: Ulla03-02-2021
    Syliva13-02-2021

    VARNIG!!! kör INTE av dem, man får inte varor och när man lägger ny beställning och retur så svarar dem inte och man får ej pengarna tillbaka

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Betalade för 2 månader sedan. Ingen leverans

    Gjorde en beställning för 2 månader sedan och betalade med kort.
    Har fortfarande inte fått min vara. Ingen information. Värdelöst att inte kunna ringa kund"service".
    Återkommer inte. Hoppas få pengarna tillbaka omg, annars blir det att dra detta vidare.

    Av: Åsa21-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Skriv din egen recension om Sparnet

    Din recension

    FAQ

    Är Sparnet ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Sparnet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 7/10, med 65% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sparnet?

    Sparnet är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sparnets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.