Proffsmagasinet

Alla recensioner

Proffsmagasinet

33% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Jörgen Classon
Med leveranstider på c:a 5 månader kommer jag aldrig att handla där igen!!!Läs vidare
J
Jerker Svensson
Beställde 24:e november och skulle få varan inom 4-7 dagar. 15:e december idag och fortfarande inte fått varan eller bekräftelse på att den blivit skickad. Riktigt dåligt att köra lockpriser och se...Läs vidare
K
Karin
beställde vara den 19 november. betalade. ingen vara levererad. Företaget svarar varken på mail eller telefon. Läs vidare

Alla recensioner (3)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Batteri, Radio & Sticksåg

  Med leveranstider på c:a 5 månader kommer jag aldrig att handla där igen!!!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Muurikka

  Beställde 24:e november och skulle få varan inom 4-7 dagar. 15:e december idag och fortfarande inte fått varan eller bekräftelse på att den blivit skickad. Riktigt dåligt att köra lockpriser och sen inte kunna leverera. Känns väldigt oseriöst och kommer ej handla här igen. Tror tyvärr inte varan kommer fram till jul.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  stanley skiljevägg

  beställde vara den 19 november. betalade. ingen vara levererad. Företaget svarar varken på mail eller telefon.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Proffsmagasinet

När man jobbar med bygg av hus och/eller installationer av olika slag så är det alltid bra att ha tillgång till verktyg och redskap när du väl behöver det. Ibland behöver man en ny skruvdragare för att den man använt i fler år till sist gav upp, eller så kan man snabbt behöva en mätare för att kunna mäta att installationen i ett hus har blivit korrekt. Oberoende vilka verktyg man än behöver så vill man alltid ha en garanti över att dom är av en godkänd kvalitet som passar arbetslivet. Det finns nästan inget värre än att köpa ett nytt verktyg och att det genast går sönder efter de första gångernas användning, man kan lika bra slänga pengar ut genom fönstret. Det finns såklart många olika företag säljer verktyg för arbetslivet, och Proffsmagasinet är en av dem.

Om Proffsmagasinet
Grundat 2007 och har sen dess erbjudit ett större sortiment av bland annat: verktyg, skydd och mätinstrument. Dom har blivit Sveriges ledande e-handel när det gäller byggrelaterade produkter.

Vad erbjuder Proffsmagasinet?
Söker du verktyg så kan Proffsmagasinet vara någonting för dig. Dom erbjuder bland annat produkter i kategorierna: el & belysning, laserinstrument, maskiner & verktyg, mätinstrument, skydd & kläder, och VVS & inomhusklimat. De har också ett brett sortiment av märken att välja från, både kända och mindre kända märken. Då finns det möjlighet för olika budgeter. Dom lagerför sitt sortiment vilket i efterhand gör att leveranser blir snabbare och att man också har möjlighet att hämta sin beställning från deras hämtlager i Stockholm. De flesta produkterna de erbjuder har 1 till 2 års garanti från tillverkaren men längre garantitider finns också, läs mera på den enskilda tillverkarens hemsida och notera att villkor kan skilja mellan privatperson och företag. Om du inte är nöjd med varan du beställt, så har du 14 dagars returrätt, dock så måste produkten vara i oförändrat skick för att du ska få en fullständig kreditering eller återbetalning. Om du inte vill missa nyheter när det gäller de senaste produkterna i lager så kan du registrera dig på Proffsmagasinets nyhetsbrev. Dom har ofta olika sorters kampanjer och därför kan det vara bra att då och då gå in och kolla på deras hemsida ifall det som du just nu söker råkar vara på rabatt.

Frågor till Proffsmagasinet
Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta dom via telefon: 08 – 344700, eller så kan du skicka ett email till deras kundtjänst: info@proffsmagasinet.se. Deras målsättning är att du som kund inte ska behöva vänta i telefonköer, och när du väl skickar ett email så ska du få ett svar inom kort varsel. Om du mottar en vara som råkar vara söndrig, så ska du lämna in en reklamation. Reklamation måste göras inom 6 månader och den måste göras via epost.

Varför är en recension så viktig? Jo, för att om du läser recension före handel så kan du undvika att få en upplevelse som du inte visste om. Dela gärna med dig med varför recensioner är viktiga.