OmdömesStalle

  Recensioner Inkeurope

  Alla som jobbar på ett kontor, driver ett kontor eller har ett smidigt hemmakontor vet att man hela tiden är tvungen att printa papper i massor och att det ofta sker att bläcket i printer är slut. Många vet även att bläcket kan vara ganska dyrt, åtminstone hos vissa återförsäljare. Om man förut vill ha bläck och andra kontorprylar var man tvungen att åka till en fysisk butik och hoppas på det bästa att de säljer de produkterna som man är ute efter. Det kan man såklart även göra i dag men man kan även handla via internet. När man handlar online slipper man att åka till en fysisk butik, samt att man inte behöver anpassa sig för öppettider eftersom man kan handla dygnet runt online. Om det är bläck eller andra kontor relaterade produkter man är ute efter så kan man hitta det online hos INK Europe.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna som INK Europe säljer och är produkterna värda sitt pris? Är kundservice vänlig att prata med och är det smidigt att göra en retur om man känner sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om INK Europe.

  Företaget säljer bläck och printerrelaterade produkter till sina kunder i Europa. Teamet som arbetar på företaget har erfarenhet inom branschen samt att de säljer sina produkter utan några mellanhänder, vilket betyder att de kan erbjuda sina kunder ett lägre pris än kanske andra företag.

  Atelier Inks by Ink on 3-Review

  Vad erbjuder INK Europe sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man hitta produkter som tex bläckpatroner, skrivare, annat kontorsmaterial samt laser toners. Om man vet exakt vad det är som man vill ha och som man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Oberoende hur stor eller liten beställning man väljer att göra så kommer det att tillkomma en fraktavgift på 39 kronor och det är Schenker eller Postnord som har hand om alla leveranser. Leveranstiden är normalt mellan 1 – 3 vardagar men det tar länge tid om det skulle vara så att produkterna inte finns i lager. Om man gör en beställning via hemsidan och sedan får hem sin produkt och man av någon anledning vill lämna tillbaka den så har man 30 dagar på sig att returnera produkten från och med att man har mottagit den. Innan man skickar tillbaks in produkt ska man kontakta företaget.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos INK Europe?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Om man ännu efter det vill kontakta kundtjänsten kan man göra det via e-post. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta företaget för att gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av INK Europe? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  Hemmakontor.

  Inkeurope
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Köp ej av dessa

  Varning. Köp ej av dem. Rekommenderar fel produkt. Tar sen ej ansvar och byter ut.

  Av: Bengt07-07-2020
  Tommy Lönnholm25-11-2020

  Hej! Jag köpte en bläckpatron Kompatibel till HP 364XL BK CN321EE 24 ml (Svart) Jag får inte den att fungera, har köpt den här produkten utav er förut och det har fungerat bra. M.V.H. Tommy

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Inkeurope

  Din recension

  FAQ

  Är Inkeurope ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Inkeurope. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Inkeurope?

  Inkeurope är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Inkeurope gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.