Bulk Powders

Alla recensioner

Bulk Powders

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Bulk Powders

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Bulk Powders är ett företag som är verksamma ibland annat Sverige och de erbjuder sina kunder olika kosttillskott samt proteinpulver online. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Bulk Powders? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Bulk Powders
Företaget Bulk Powders lanserades och grundades under 2005 i Storbritannien och finns i dag i flera olika länder runt om i Europa. Företaget har samarbetat med olika kända sportare samt att de har gjort samarbeten med andra företag. När de tillverkar sina produkter så köper de in sina råvaror i stora mängder vilket kan leda till att de erbjuder sina kunder de bästa priserna

Vad erbjuder Bulk Powders sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex vitaminer, protein, livsmedel, viktminskning osv. Vet man exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om man gör en beställning hos företaget som är på mer än 500 kr så kommer man inte att behöva betala någon frakt. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man betalar sin beställning. Pakten kommer att levereras med Postnord och den vanliga leveranstiden är inom 4 dagar. Man kan även välja att antingen få paketet levererat till närmaste ombud eller så kan man få det hemlevererat. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Bulk Powders?
Är det så att man har några frågor eller funderingar och man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom de oftast ställda frågorna eftersom de finns besvarade inne på hemsidan. 

Har du handlat eller har erfarenhet av Bulk Powders? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Olika proteinpulver som man kan hitta hos tex Bulk Powders.