Werlabs

Alla recensioner

Werlabs

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Quicktest
Quicktest
1 recensioner

Många personer går troligtvis varje dag och funderar om de är friska eller inte. Visst känner man om man plötsligt f&ari...

Werlabs

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsmatch, men hur ska vi ta reda på hur man mår på insidan, det som vi inte ser. En sak man alltid kan göra är att gå till närmaste sjukhus och ta blodprov och så får man sedan svar, men det är ofta inte så många som tar sig i kragen och faktiskt gör det. Men nu finns det ett företag som heter Werlabs, hos dem kan man höra en hälsokontroll för att ta reda på hur kroppen egentligen mår på insidan. Det enda du behöver göra för att göra en hälsokontroll via Werlabs är att ta ett blodprov och skicka det till företaget och sedan kommer du att få svar på hur du egentligen mår. 

Info om Werlabs
Företaget lanserades och grundandes i Sverige under 2013 med idén om att ge personer rätt information om deras hälsa. Grundaren till företaget heter Rickard Lagerqvist och kan startade företaget för att hjälpa människor att ta reda på om dom håller på att bli sjuka redan innan dom blir det. Werlabs samarbetar med både privata och offentliga labnät i Sverige och har därför hittills kunnat hjälpa tusentals människor genom att tolka deras blodprov och förklara för dem vad allting egentligen betyder. Werlabs mission är att ge folk mer kunskap inom ämnet så att vi alla ska kunna göra väl för att få ett hälsosammare liv. 

Vad erbjuder Werlabs
Men hur fungerar det riktigt att ta en hälsokontroll via Werlabs. Jo, hela processen går både snabbt och enkelt och det du ska börja med är att gå in på företagets hemsida för att välja och beställa den hälsokontroll som du skulle vilja ha. Efter det ska du gå till ett provtagningsställe för att ta ett helt vanligt blodprov och efter det kommer du att få ett snabbt svar av en läkare om hur du mår, och detta steget sker vanligtvis inom 24 timmar efter att det har fått ditt blodprov. 

Werlabs erbjuder olika sorters hälsokontroller och tester men två av de vanligaste är ”Hälsokontroll XL” och även ”Hälsokontroll XL plus”, om du är osäker på vilken test du ska göra kan du först göra ett test på hemsidan som kommer att ge dig tips men i den förstnämnda kommer du att få se 33 olika hälsomarkörer och i den andra får du se 43 olika hälsomarkörer. Werlabs erbjuder även mindre tester för att tex kontrollera om man har järnbrist, hur det är med alla hormoner och man kan även analysera olika organ. 

Hur kommer man i kontakt med Werlabs?
Innan du kontakta företaget och ställer dina frågor kan du alltid gå in på deras hemsida och läsa all information som finns där, chansen är stor att du hittar svaret på din fråga där. Men om du vill prata med dem kan du ringa dem (08 20 70 50), eller så kan du fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan eller skicka e-post (kontakt@werlabs.se).

Om du har gjort en hälsokontroll via företaget ska du inte glömma att lämna en egen recension och berätta vad du tyckte.