iHerb

Alla recensioner

iHerb

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

G
gosia21722
Koden -10% för ditt första köp och -5% för alla dina inköp förblir för alltid: CON8933 Jag har beställt i åtta år. Nya kampanjer varje vecka. Koden CON8933 rabatterar även kampanjer. Det finns o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  iHerb -10% code: CON8933

  Koden -10% för ditt första köp och -5% för alla dina inköp förblir för alltid: CON8933

  Jag har beställt i åtta år. Nya kampanjer varje vecka. Koden CON8933 rabatterar även kampanjer. Det finns ofta gratis leverans. Jag beställer kosttillskott, kosmetika och naturlig mat till ett bra pris. jag rekomenderar


Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

iHerb

Om iHerb
Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. På iHerb jobbar det folk från massa olika länder, så som: Syrien, Ukraina, Japan, Vitryssland mm eftersom företaget tror på mångfald

Vad erbjuder iHerb?
iHerb kan erbjuda dig massa olika produkter, när du går in på företagets hemsida kommer du först att se vad som är trendigt idag. Du ser även vilka rabatter som finns för tillfället och även rekommendationer som är uttagna från andra kunders åsikter om produkten.  iHerb erbjuder även en egen blogg där du kan läsa intressanta artiklar om olika produkter och ämnen. Om du är på hemsidan och skulle vilja beställa en produkt men du upptäcker att den inte finns på hemsidan, då kan du smidigt skicka in till dem och fråga om de kan ta in produkten till försäljning. För att få det mesta ut av varje beställning via iHerb kan du köpa 2 eller flera produkter för att få extra rabatt, du kan även se till att du handlar för så mycket att du får gratis frakt och iHerb erbjuder även ett belöningssystem för kunder där du kan samla poäng och sedan använda då du handlar.

iHerb erbjuder dig och alla andra kunder över 30 000 produkter, om du beställer något får du även en garanti som står för tre saker, vilka är: värde, kvalitet och leverans. iHerb kan garantera dig att du får det bästa värde på produkten och de lovar även att produkterna alltid kommer att levereras till dig. För att underlätta ditt shoppande på iHerb är recensionerna på varje produkt specifika och ärliga från andra kunder som köpt produkten. Produkterna som iHerb säljer är alltid så färska som det bara går, och på produkterna finns även en bäst-före datum helt som om du skulle handla i en vanlig affär. Företagets lager är helt och hållet klimat-kontrollerade och alla produkter skyddas från fukt, hetta och köld. När du handlar något via iHerb kan du känna dig glad eftersom du då är del av global lösning, som verkar för en hälsosammare och mer hållbar planet. 

Kontakta iHerb
Om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta företagets kundtjänst, som även är öppen dygnet runt eftersom du både kan chatta med dem eller skicka e-post och vänta på ditt svar. Det finns även vanliga ställda frågor på hemsidan som du kan kolla igenom ifall du skulle få svar på din fråga där. Om du känner att något är fel eller att du upptäcker något på hemsidan som inte står rätt till ska du genast kontakta företaget via e-post. De tar alltid kundernas feedback seriöst och vill att alla ska vara så nöjda som möjligt, både du och företaget själv. 

Vad tycker du?
Brukar du handla på iHerb? Skriv då en egen recension om vad dina åsikter är angående företaget, var det några problem under beställningen eller fungerade allt felfritt? Dela med dig.