OmdömesStalle

  Recensioner 24.se

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företags om har valt att fokusera på hemelektronik är 24.se.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om 24.se.

  Företaget lanserades och grundades i Kalmar i Sverige under 1992 och funder 2004 startades nätbutiken. 24.se finns inte endast i Sverige utan de finns även i Norge, Danmark och Finland. Hela företagets nätbutik startades i en källare där det var en anställd och har i dagsläget haft mer än 1 miljon kunder. 24.se använder sig inte av några tredje parts logistik utan de har sina alldeles egna lager där alla produkter skickas ifrån.

  Insektsnät - 24.se

  Vad erbjuder 24.se sina kunder?

  Företaget säljer i största del tillbehör till hemelektronik som tex mobiltelefoner, datorer, surfplattor etx. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom alla produktkategorier som finns, men om man vet vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. Alla paket som skickas från företaget kommer att levereras med Postnord eller Schenker och leveranstiden är mellan 2–3 arbetsdagar och fraktavgiften är 49 kr oberoende hur stor eller liten order man väljer att göra. Skulle man vilja ha expressleverans kommer det att tillkomma 29 kr på fraktkostnaden.

  24.se har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med 24.se?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av 24.se? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  E-handel.

  24.se
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Helt fruktansvärd retur-upplevelse.

  Helt fruktansvärd retur-upplevelse. Först måste jag själv printa ut en retursedel, så tvingas knata ner till biblioteket och punga ut 3kr för att få använda deras skrivare.

  Först krånglar de till det med
  "Brevreturer skickas till: 24 se Sverige AB, Box 829, 391 28 Kalmar, Sverige
  Paketreturer skickas med utkörning till: 24 se Sverige AB, Torsåsgatan 22, 392 39 Kalmar, Sverige "

  Jag måste alltså ta reda på skillnaden och avgöra om min lilla sittkudde är ett brev eller ett paket, någonting som skulle förenklas otroligt med en adress (men att förenkla returprocessen ligger knappast i deras intresse).

  och vad fan är "med utkörning"?? Hur fixar jag det åt er? Vill bara lämna in den hos mitt paketombud.

  Sen läser jag

  "OBS! Skicka ej som ombudspaket, vi kan ej hämta ut leveranser, den måste skickas till oss som företagspaket."

  efter att ha fått hjälp från mitt lokala paketombud vad det innebär får jag veta att om jag vill skicka som företagspaket kommer det kosta 250kr (lika mycket som den jävla varan jag försöker returnera kostade).

  Hur fan tänker ni?? Eller nej förresten, jag vet EXAKT hur ni tänker.

  Genom att göra det såhär krångligt har ni sparat (rånat) 250kr, men ni har även fyllt en potentiellt återkommande kund med en vrede som endast kan tas ut genom varenda omdömes-sida jag kommer åt.

  Av: Patrick O'Regan17-06-2021
  Peter Hellman25-06-2021

  Kan bara hålla med, fruktansvärt krångligt att skicka tillbaka varan, och oförskämt dyrt (250 kr). Vilken beräknande affärsidé, kunden väljer att behålla varan istället för att skicka tillbaka den, det visar bara hur viktigt det är att läsa företagets villkor innan man handlar.

  Tim21-07-2021

  Du fick åtminstone varan… jag har betalat en stor order och fått endast en pryl av många. Hur ska jag bevisa att resten inte var i paketet? Kriminellt!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om 24.se

  Din recension

  FAQ

  Är 24.se ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om 24.se. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder 24.se?

  24.se är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 24.se gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.