LifePoints

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för LifePoints kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för LifePoints:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. LifePoints webbplats har en bra plattform för att ta enkäter med användarvänlig design och ett bra urval av enkäter (60%). Tyvärr kan det dock finnas problem med inloggningen och vissa användare har upplevt att deras konton har blivit blockerade eller låsta utan förvarning, vilket har lett till frustration (40%). Dessutom har vissa användare rapporterat att de blivit utloggade eller upplevt bedrägeri, vilket sänker förtroendet för webbplatsen (20%). Sammantaget är LifePoints en användbar plattform för enkäter men det finns potentiella problem som kan påverka användarupplevelsen.

“Bedrägeri”

“Bra plattform”

“Bra plattform”

👍 4   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Andreas Persson - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bedrägeri

Bitten Nicander - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra plattform
  • Bra plattform