LifePoints

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för LifePoints kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för LifePoints:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. LifePoints erbjuder en effektiv belöningsprocess (75%) och snabb kundsupport (80%), men vissa användare kan uppleva problem med att få tillräckligt med undersökningar (60%) och förlust av intjänade poäng utan förvarning (55%). Plattformen har en hög utbetalningshastighet (80%) och erbjuder snabba betalningar (90%), men det finns risken att konton kan stängas av utan förvarning (20%). Även om den användarvänliga plattformen och bra urvalet av enkäter (60%) är fördelar, kan det finnas problem med kontospärrningar och bristande kommunikation (50%). Sammantaget erbjuder LifePoints en tillfredsställande service för enkätutförande, men det finns risk för problem med kontospärrningar och förlorade poäng, vilket kan påverka användarupplevelsen. (58%)

Produkt

“Förlust av intjänade pengar och avstängning från plattformen”

“Mycket bra för alla som har extra ...”

“Bedrägeri”

“Bra plattform”

“Bra plattform”

“Seriös och man får presentkort snabbt”

👍 21   👎 34

LifePoints är en produkt med en effektiv belöningsprocess (75%) och bra kundsupport som svarar snabbt (80%). Plattformen erbjuder bra belöningar till medlemmarna (70%), men vissa användare kan ha problem med att få tillräckligt med undersökningar (60%) och uppleva förlust av intjänade poäng utan förvarning (55%). Sammantaget är det en bra plattform för enkäter, men vissa användare kan uppleva oseriöst beteende och problem med kontot (50%).

Leverans

“Mycket bra för alla som har extra ...”

“Bedrägeri”

“Seriös och man får presentkort snabbt”

👍 7   👎 8

Lifepoints leverans har en hög utbetalningshastighet (80%), men vissa användare har haft sina konton avstängda utan förvarning (20%). Tjänsten erbjuder snabba betalningar och bra ersättningsnivåer (90%), men vissa användare har inte längre fått tillgång till undersökningar (10%). Det finns upplevelser av bedrägeri och oseriösa företag (30%), men för de flesta är Lifepoints pålitliga och ger presentkort snabbt (70%). Sammantaget erbjuder Lifepoints en ok-service, men det finns risk för problem med kontospärrningar och brist på undersökningar (50%).

Kundtjänst

“Avstängning av användare utan giltig anledning”

“Felaktiga anklagelser mot användaren”

“Förlust av intjänade pengar och avstängning från plattformen”

“Oseriöst beteende och bristande kommunikation från företaget”

“Osannolika påståenden och påhopp mot användaren”

“Mycket bra för alla som har extra ...”

“Jättebra service”

“Bedrägeri”

“Toppen service”

“Toppen service”

“Mycket hjälpsam”

“Det var mycket snabbt svarande”

“Snabb respons och hjälp”

“Kan verkligen rekommendera att gå med i Lifepoints”

👍 35   👎 54

LifePoints kundtjänst får blandade recensioner. En del kunder uppskattar snabb och hjälpsam support, medan andra känner sig orättvist behandlade. Det finns klagomål på avstängningar utan förvarning och förlorade poäng, vilket gör att vissa kunder inte känner sig trygga. Å andra sidan uppskattas den snabba responsen och trevliga bemötandet av vissa kunder. Sammantaget verkar det som att LifePoints kundtjänst har potential men behöver förbättra kundkommunikationen och transparensen. (70%)

Kommunikation

“Oseriöst beteende och bristande kommunikation från företaget”

“Osannolika påståenden och påhopp mot användaren”

“Mycket bra för alla som har extra ...”

“Bedrägeri”

“Det var mycket snabbt svarande”

“Snabb respons och hjälp”

“Kan verkligen rekommendera att gå med i Lifepoints”

👍 26   👎 47

Kommunikationen från LifePoints får blandade recensioner. Många uppskattar den snabba responsen och bra kundtjänsten, medan andra klagar på bristande kommunikation och otydliga processer. En del användare har upplevt att deras konton har blivit inaktiverade utan varning eller tydlig anledning, vilket har lett till att de förlorat sina poäng och belöningar. Sammantaget verkar LifePoints erbjuda intressanta ämnen att undersöka, men det finns även en del besvikelser och klagomål på företagets agerande. (46%)

Webbplats

“Bedrägeri”

“Bra plattform”

“Bra plattform”

👍 4   👎 7

LifePoints webbplats har en bra plattform för att ta enkäter med användarvänlig design och ett bra urval av enkäter (60%). Tyvärr kan det dock finnas problem med inloggningen och vissa användare har upplevt att deras konton har blivit blockerade eller låsta utan förvarning, vilket har lett till frustration (40%). Dessutom har vissa användare rapporterat att de blivit utloggade eller upplevt bedrägeri, vilket sänker förtroendet för webbplatsen (20%). Sammantaget är LifePoints en användbar plattform för enkäter men det finns potentiella problem som kan påverka användarupplevelsen.

Returpolicy

“Bedrägeri”

👍 0   👎 7

Return policy på LifePoints verkar vara ganska strikt och kan vara orättvis mot användarna. Många klagar på att deras konton har blivit inaktiverade eller stängda av utan varning, vilket resulterar i förlorade poäng och belöningar. Det verkar finnas en hög risk för att bli avstängd för misstänkt bedrägeri, vilket gör det svårt för användare att njuta av förmånerna med programmet. Det är viktigt att vara försiktig och följa reglerna noggrant för att undvika att förlora poängen man har tjänat. (70%)


Om LifePoints

LifePoints är ett globalt företag som specialiserar sig på marknadsundersökningar genom att samla in konsumentåsikter. Genom sin onlineplattform erbjuder LifePoints registrerade medlemmar möjligheten att tjäna poäng genom att delta i olika typer av undersökningar och forskningsaktiviteter, såsom enkäter om produkter, tjänster och trender. Dessa poäng kan sedan ofta bytas mot belöningar eller presentkort. Företaget har sitt ursprung från en sammanslagning av Lightspeed Research och MySurvey och GlobalTestMarket, två etablerade aktörer inom marknadsundersökningsindustrin. Genom sammanslagningen, som syftade till att utöka deras globala räckvidd och förbättra erbjudandet till både kunder och panelmedlemmar, skapades LifePoints som ett starkt varumärke under företaget Kantar, en världsledande data-, insikts- och konsultföretag.


Kontaktinformation

🌐 start.lifepointspanel.comKategorier

Tjänster | Enkätundersökningar