Greenmatch

Alla recensioner

Greenmatch

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Logo LUMOENERGI

LUMOENERGI

0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Greenmatch

Klimatfrågan har varit närvarande väldigt länge nu. I Sverige, är vi stolt ett av de mest miljömedvetna länderna i världen. Vi är duktiga på att källsortera, hålla vår natur ren, undvika plast och välja tåg och buss istället för bil. 

Vi tar dessa beslut för att sänka landets, och helst världens, koldioxidutsläpp som ständigt ökar på grund av befolkningens ohållbara livsstil. Konsekvenserna är förödande och vi börjar redan se oroande tecken på att miljön är snart för sen att rädda. Till exempel kan vi konstantera att vi har fått högre temperaturer, fler skogsbränder, översvämningar, smältande polarisar och odrickbart vatten.

Detta är bara några av konsekvenserna. Vi kommer att se fler och fler i de kommande årtiondena om vi inte agerar och ändrar vår allt för bekväma livsstil. Något som du kan ändra på redan idag, är var din energi kommer ifrån. Vi använder oss utav elektricitet dygnet runt. En av de vanligast energikällorna är vindkraft, vattenkraft, kärnkraft och fossila bränslen.

För att sänka ditt personliga koldioxidutsläpp, bör du välja förnybara energikällor. Detta är till exempel vattenkraft, vindkraft och solenergi. Här kommer energin från energikällor som inte tar slut, som olja och kol.

Känner du att det är dags att se över din förbrukning och nuvarande energikällor? Funderar du på vilka elleverantörer passar just dina behov, till ett bra pris? Då kan du ta hjälp av GreenMatch. Läs recensioner om GreenMatch tjänster för att se om det är rätt val för dig.

Om GreenMatch
GreenMatch är ett Schweiziskt företag med grenar i olika länder som erbjuder offertunderlag på olika gröna energikällor från olika leverantörer. Visionen är att främja hållbarhet och uppmuntra fler till att byta helt till förnybar energi. De vill alltså hjälpa dig spara tid genom att göra processen enklare för dig som kund när du väljer att byta till grön energi.

Vad erbjuder GreenMatch?
För att använda tjänsten, fyller du i ett formulär på deras hemsida med ditt hushålls energibehov och krav. Greenmatch machar sedan din förfrågan med leverantörer som passar dina behov. Du får inte bara en, utan fyra olika offerter att välja på. GreenMatch vill ge dig det bästa baserat på dina behov, till bästa pris.

Tjänsten är helt gratis för dig som kund och målet är att du ska spara tid på att använda GreenMatch istället för att göra research and kontakta olika leverantörer helt själv. Leverantörerna behöver alltså konkurrera med varandra för att ge dig det bästa erbjudandet. Den biten tar GreenMatch hand om. Du som kund väljer endast vilken offer du vill gå vidare med.

Kom i kontakt med GreenMatch
Har du funderingar kring hur tjänsten går till eller har du klagomål du vill framföra till GreenMatch? Du når då dem via telefon 010 - 884 81 79 eller mejl info@greenmatch.se. Kundtjänsten har öppet måndagar till torsdag 9.00 till 20.00 och söndagar 9.00 till 16.00. 

Recensera GreenMatch
Har du gjort ett byte till helt förnybar energi via GreenMatch? Var du nöjd med tjänsten eller inte? Hjälp framtida kunder genom att tycka till och skriv en recension. Hur var din erfarenhet? Varför ska man välja eller undvika GreenMatch?