Adidas

34 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.6 för Adidas kommer från 34 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Adidas:

TrustPilot (34)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv.


Om Adidas

Adidas är ett multinationellt företag från Tyskland som designar och tillverkar skor, kläder och sportutrustning. Företaget grundades av Adolf Dassler år 1949 i Herzogenaurach efter en splittring från hans bror Rudolf Dassler, som grundade Puma. Adidas är en av de mest kända och största sportklädestillverkarna i världen. Företaget är känt för sitt tre-ränder-märke, som har blivit ett ikoniskt symbol inom sport- och modeindustrin. Adidas erbjuder ett brett sortiment av produkter och sponsrar en rad lag och idrottare över hela världen.


Kontaktinformation

🌐 www.adidas.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv