Temu

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5 för Temu kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Temu:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv.


Om Temu

Temu är ett online-shoppingföretag som lanserades i USA under 2022. Det är en dotterbolag till PDD Holdings, tidigare känt som Pinduoduo, vilket är en välkänd kinesisk e-handelsplattform. Temu erbjuder en mängd olika produkter inom kategorier som kläder, hushållsartiklar, elektronik och skönhetsprodukter, och fokuserar på att tillhandahålla dessa till konkurrenskraftiga priser. Företaget har snabbt blivit populärt genom att erbjuda produkter från globala tillverkare direkt till konsumenter, vilket minimerar mellanhänderna för att hålla priserna låga.


Kontaktinformation

🌐 www.temu.comKategorier

Nätbutiker | Mode