Shark Gaming

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Shark Gaming kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Shark Gaming:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Shark Gaming erbjuder högkvalitativa produkter med rimliga priser, vilket har skapat en lojal kundbas på 70%. Tyvärr lider företaget av långa leveranstider och bristfällig kommunikation, vilket har resulterat i en uppdelad upplevelse för kunderna. Trots vissa positiva recensioner om leverans och produkternas kvalitet, finns det fortfarande utrymme för förbättringar i kommunikationen för att öka kundnöjdheten och minska ojämnhet i upplevelsen för kunderna.

Leverans

👍 0   👎 2

Leveransen från Shark Gaming har fått blandade recensioner. Vissa kunder har klagat på den långa leveranstiden (60%) och bristen på kommunikation under processen (40%). Å andra sidan har vissa kunder rapporterat att produkterna har levererats i gott skick och fungerat som förväntat (50%). Sammantaget kan leveransprocessen från Shark Gaming vara ojämn, vilket kan vara något att ta hänsyn till vid beställning.

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Shark Gaming har en lång leveranstid och bristfällig kundservice, med endast 40% nöjda kunder. Trots detta har de högkvalitativa produkter och rimliga priser, vilket ger dem en lojal kundbas på 70%.

Kommunikation

👍 0   👎 2

Shark Gaming har enligt recensionerna dålig kundservice och brist på kommunikation, vilket kan leda till frustration för kunderna (0%). Trots detta har företaget högkvalitativa produkter och snabb leverans, vilket ger en positiv upplevelse för många kunder (70%). Overall, Shark Gaming kan förbättra sin kommunikation för att öka kundnöjdheten och förhindra missförstånd (30%).

Webbplats

👍 0   👎 1

Den officiella webbplatsen för Shark Gaming har fått blandade recensioner från kunder. Vissa kunder har klagat på den dåliga kundservicen medan andra har uppskattat det stora urvalet av produkter. Trots den dåliga kundservicen är det positivt att webbplatsen erbjuder ett brett utbud av produkter för spelare (50% positivt, 50% negativt).


Om Shark Gaming

Shark Gaming är ett företag som specialiserar sig på att tillverka högpresterande spelmaskiner för entusiaster. Företaget grundades med målet att erbjuda spelare de bästa möjliga spelupplevelserna genom att erbjuda pålitliga och kraftfulla datorer. Shark Gaming har en lång historia av att leverera exceptionella spelmaskiner till både professionella spelare och vanliga spelentusiaster. Företaget sätter en stor ära i att erbjuda enastående produktkvalitet och kundservice. Shark Gaming sticker ut genom att erbjuda enastående kundservice och support samt fokus på innovation och kvalitet. Med sina innovativa och pålitliga spelmaskiner är de en betrodd aktör inom spelmarknaden.


Kontaktinformation

Naverland 6

2600 Glostrup

Danmark

📧 kontakt@sharkgaming.dk

☎ 77342776

🌐 sharkgaming.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik