Philips Hue

24 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2.6 för Philips Hue kommer från 24 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Philips Hue:

TrustPilot (24)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Philips Hue webbplats har en tydlig och lättanvänd hemsida (80%), med möjlighet att handla direkt från varumärken (70%). Tyvärr kan det vara svårt att hitta supporten och reservdelar på webbplatsen (50%), och vissa kunder klagar på dåligt fungerande webbshop och problem med orderhantering (40%). Dessutom verkar hemsidan ha en föråldrad registreringsprocess för produkter och brister i kundsupport (30%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse för kunderna på Philips Hue webbplats.

“Usel hemsida”

“Support genom tpv-tech.com i Hong Kong”

👍 4   👎 20

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jörgen Ellenrieder - 12 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Usel hemsida

Anders Holmström - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Uslaste support
  • Köp inte Philips, det finns bra alternativ
  • Garanti-anmälan stängdes utan förklaring
  • Support genom tpv-tech.com i Hong Kong