OmdömesStalle

  Recensioner Zooplus

  Många av oss har ett husdjur, och oberoende om det är en hund, katt, fågel, häst eller vad som helst så behöver det djuret produkter av alla dess slag. Ofta nuförtiden kan det vara svårt att hitta tiden till att åka till en fysisk affär då man vill skämma bort sina fyrbenta vänner. Men som så mycket i dagsläget kan man även handla djurprodukter helt online medans man sitter hemma och gosar med sitt husdjur. Det finns många olika webbutiker och företaget som säljer djurprodukter online, men ett av dessa företag är Zooplus. Zooplus har ett sortiment där man kan hitta produkter till de allra flesta husdjur.

  Mer information om Zooplus

  Företaget grundades under 1999 och sedan dess har de levererat över 48 miljoner paket till fler än 6 miljoner kunder runt om i hela Europa. Zooplus har flera olika kontor i hela Europa och där arbetar det personer som är från 15 olika länder. Zooplus har inga fysiska butiker, utan det fungerar endast som en onlineverksamhet, men de skickar sina leveranser till 28 olika länder inom Europa.

  Vad erbjuder Zooplus sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man gå genom olika kategorier som tex katt, hund, smådjur, akvarium, fågel, häst mm. Man kan även använda sig utav sökfunktionen om man vet vad det är man är ute efter. På hemsida kan man se vilka som är företagets toppmärken samt att man kan se olika nuvarande erbjudanden för att hitta produkter till extra bra pris. Om man har ett husdjur som behöver specialfoder har Zooplus även en flik som heter ”veterinärfoder”. Zooplus erbjuder även en djurtidning som man kan läsa på hemsidan och de har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på. När man väljer att prenumerera på nyhetsbrevet kan man välja vilket husdjur man har för att endast få anpassade erbjudanden. Hos Zooplus kan man även skapa ett konto för att samla poäng för att vid ett senare tillfälle sedan få rabatter, och de har även en egen app som man kan ladda ner till mobilen för att göra sina beställningar smidigt därifrån.

  Alla leveranser som görs via Zooplus kommer att levereras med Postnord eller Schenker och om man gör en beställning på över 599 kr kommer man att få produkten levererad hem till sig helt gratis. Om man gör en beställning på under 599 kr kommer fraktkostnaden att vara 39 kr. Alla leveranser som är skickade kan spåras online och den uppskattade leveranstiden är 2–6 dagar. Betalningsmetoderna som Zooplus erbjuder är kortbetalning, direktbetalning via internatbanken, Paypal och även faktura.

  Hur kan man komma i kontakt med Zooplus?

  Om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Men man kan även kontakta Zooplus kundtjänst, man kan antingen nå dem på telefon (+46 8 525 038 22) eller så kan man skicka ett meddelande åt dem via deras hemsida.

  Har du handlat hos Zooplus? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte.

  Hund som husdjur.

  Zooplus
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  3.4
  33% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2.6
  Tjänst
  rating
  2.6
  Prissättning
  rating
  3.4
  Leverans
  rating
  4.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Usel!!

  Dom vänder dig ryggen direkt om det blir ett problem med en produkt. Men dom fortsätter skicka påminnelser om betalning trots att dom själva skrev att jag inte behövde returnera en trasig produkt.

  Av: Camilla andersson25-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Ovilliga att hjälpa mig eller byta ut mat

  Jag har köpt kattmat propan delicate kalkon blötmat på påse i bitar i sås många år till mina katter. Nu finns inte den påsen längre utan en burk med samma innehåll. Jag köpte den men innehållet var mousse vilket inte mina katter äter. Eftersom det inget stod att det var mousse så köpte jag mycket. Jag får inte lämna tillbaka eller få pengarna tillbaka . De har en mycket dålig kundtjänst tjejen kunde inte svenska bra och förstod inte mig. Hon sa vi har ingen smakgaranti. Dåligt dåligt jag är stor kund sen2014 handlar för 1800 i månaden vilket jag inte har lust med längre.

  Av: Mona-Britt Ljustell28-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Dålig/ingen koll på fodertillverkning

  Köpt kattmat från Zooplus länge och allt fungerat.
  Men när jag fick en batch kattfoder med hundmat i 7 av 9 påsar.
  Hörde av mig direkt 9/6 och dom bad mig öppna ALLA påsarna och meddela vilka som var fel i. Hällde över i en hink eftersom återförslutningen är ganska kass.
  Nu börja problemet och någon frågar om hunden inte äter fodret sen kom nästa lögn
  'Olika maskiner och det faktum att produktionsomständigheterna inte alltid är exakt de samma kan leda till foderbitar av olika färger, storlek och konsistens'. Jag hoppas dom inte tillverkar samma batch i flera maskiner för då är det en ny batch.
  Jag meddelade att djurfoderstillverkning med batchredovisning lyder under en lag.
  Fick inte kontktuppgifter till tillverkaren så tolkar att det är Zooplus och Bitiba som är ägare eftersom dom har samma telefonnummer.
  Senaste mailet var att påsarna skulle skickas tillbaka som inte finns eftersom dom bett mig öppna alla påsar.
  Byter foder illa kvickt!

  Av: Ann-Christin Ahl23-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Zooplus

  Din recension

  FAQ

  Är Zooplus ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zooplus. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.4/10, med 33% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zooplus?

  Zooplus är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zooplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.