Ullmax

Alla recensioner

Ullmax

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ullmax

Här uppe i Sverige och i Norden så är det inte direkt en hemlighet att det blir vintrar, och det kan även bli riktigt kalla sådana. Men fastän det är riktigt kallt ute så måste man ändå leva livet som vanligt även fast man skulle vilja sitta inne och mysa. Man måste ta sig till jobbet eller skolan, till mataffärerna samt att hunden måste ut. Att ha riktigt bra kläder gör att man överlever vintrarna, och Ullmax är ett företag som erbjuder underställ

Här inne på OmdömesStälle har vi valt att samla olika personers erfarenheter av olika företag. Genom att välj att läsa andra personers recensioner kan man finna svaren till många frågor om alla olika företag. 

Mer om Ullmax
Ullmax är ett företag som i Norge grundades och lanserades på marknaden under 2001. Företaget erbjuder kläder och underställ till hela familjen. Då företaget tillverkar sina plagg så väljer de att använda hållbara material, inte bara slitstarka utan även hållbara med tanke på naturen och klimatet. Ullmax produkter kan införskaffas hos olika återförsäljare både på fysiska platser men även online, men de har även egen nätbutik där deras produkter kan köpas. Då det görs inköp via deras nätbutik så väljer de att alltid ge 10% tillbaka till föreningslivet. 

I deras nätbutik är alla produkter indelade i olika produktkategorier, men en sökfunktion finns även som söker bland alla produkter i sortimentet. Kunderna som använder hemsidan kan själva välja på vilket språk de vill använda den och även i vilken valuta priserna ska vara i. 

Det som Ullmax erbjuder
Inköp kan göras hos Ullmax från flera olika länder i Europa. Om en kund väljer att göra en beställning på 600 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktavgift I annat fall läggs det till en avgift på 49 kr på varje beställning som är på mindre än 600 kr. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning, och sedan skickat iväg det från sitt lager så kan kunderna räkna med en leveranstid på mellan 2 - 5 arbetsdagar. Kunden har sedan möjligheten att hämta ut sitt paket från ett PostNord utlämningsställe. Betalningarna sker via Klarna då det görs inköp via Ullmax och detta betyder att kunderna har möjligheten att antingen betala med kort, direkt via internetbanken, på delbetalning eller på faktura. Från och med att mottagandet av produkten har skett så har kunden möjligheten att inom 14 dagar göra en retur på någon produkt. Vid retur eller andra frågor så kan kundtjänsten hos Ullmax nås på telefon, via chatten på hemsidan eller e-post. 

Tankar och åsikter om Ullmax
Har du hållit dig varm under vintrarna tack vare Ullmax? Om du har det, skulle inte du då kunna vara snäll och berätta för oss här på OmdömesStälle vad du tycker om företaget i sig, men även om produkterna är värda sitt pris och om du skulle tipsa om Ullmax till dina vänner och bekanta eller inte. 


Video från företaget Ullmax.