Ullmax

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Ullmax kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ullmax:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ullmax har utmärkta produkter med hög kvalitet och komfort (100%), men priserna kan vara något högre än genomsnittet (85%). Leveranstiden är snabb med endast 2 dagar i genomsnitt (90%), men vissa kunder kritiserar de höga fraktkostnaderna (80%). Kundservicen har lojal kundbas men får kritik för bristande information och ointresserad personal (70%). Kommunikationen är generellt bra med snabba svarstider (90%), men felaktiga produkter kan vara problematiska för vissa kunder (70%). Sammantaget har Ullmax en stark produktlinje och leveransservice, men behöver förbättra kundservice och kommunikation för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 2   👎 0

Ullmax erbjuder utmärkta produkter och service, vilket uppskattas av många kunder. Deras härliga underställ ger hög kvalitet och komfort. (100%) Produktutbudet kan vara begränsat och priset något högre än genomsnittet, men kunderna verkar ändå vara mycket nöjda med Ullmaxs produkter och tjänster. (85%)

Leverans

👍 1   👎 0

Ullmax leverans har fått lovord för sina utmärkta produkter och service, med en hög kundnöjdhet på över 90%. Kunderna har uppskattat snabbheten i leveransen, med en genomsnittlig leveranstid på endast 2 dagar. En del kritiserar dock höga leveranskostnader, vilket har lett till en 80% nöjdhetsgrad för fraktkostnaderna. Totalt sett har Ullmax leverans fått ett betyg på 4,5 av 5 baserat på kundrecensioner.

Kundtjänst

👍 2   👎 8

Ullmax har utmärkta produkter och service med en fortsatt lojal kundbas, men kundservicen får kritik för att vara dålig och okunnig. Bristande information och krav på kunden att föreslå ersättning påverkar helhetsintrycket negativt. Personen upplever att flera samtal krävs för att lösa problem och att kundtjänstpersonalen verkar ointresserad och saknar servicekänsla. (70%)

Kommunikation

👍 0   👎 1

Kommunikationen från Ullmax får både positiva och negativa omdömen. Många kunder uppskattar den snabba svarstiden och tydligheten i informationen (90%), men vissa klagar på bristen på kompensation för felaktiga produkter (70%). Sammantaget verkar företaget ha bra kommunikation, men behöver förbättra sin hantering av kundproblem för att öka kundnöjdheten.


Om Ullmax

Ullmax är ett företag som grundades i Norge och lanserades på marknaden under 2001. Företaget erbjuder kläder och underställ till hela familjen. De använder hållbara material i tillverkningen av sina plagg och säljer sina produkter både fysiskt och online. Ullmax skänker alltid 10% av försäljningen tillbaka till föreningslivet när man handlar via deras webbutik. Kunden kan välja språk och valuta när de handlar på deras webbplats. Ullmax erbjuder fri frakt på beställningar över 600 kr och har en leveranstid på 2-5 arbetsdagar. Kunden kan returnera produkter inom 14 dagar och betala med Klarna. Ullmax erbjuder även kundtjänst via telefon, chatt och e-post.


Kontaktinformation

🌐 shop.ullmax.comKategorier

Nätbutiker | Mode