OmdömesStalle

    Recensioner Bookoutlet

    Väldigt många, unga som gamla har ett stort intresse av att läsa böcker. Vissa personer gillar att läsa faktaböcker och lära sig en massa nya säker medans andra kanske läser inspirerande böcker från kända personer. Oberoende vad man har för intresse att läsa så måste man hitta böckerna någonstans. Om man vill kan man gå till ett bibliotek och låna böcker, och andra föredrar att köpa nya böcker så att man får vara den första som bläddrar i den. Att köpa helt nya böcker kan ofta vara ganska dyrt, i synnerhet om man är ute efter någon sorts bok som inte finns i pocket storlek. Men det finns företag som driver en verksamhet där de säljer böcker till billigare priser, ofta även till outlet priser. Ett av dessa företag är verksamma i Sverige och de heter Book Outlet.

    Mer information om företaget Book Outlet

    Book Outlet är en nätbokhandel och de erbjuder mestadels böcker som är skrivna på svenska men de har även ett urval av engelska böcker. Förlaget Nygren & Nygren AB är de som står bakom hela verksamheten Book Outlet och de har själva arbetat med böcker i över 10 år.

    Fördelar med att läsa böcker.

    Vad kan man hitta hos Book Outlet?

    På hemsidan kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta en specifik bok man är ute efter eller så kan man bläddra igenom olika kategorier. På hemsidan finns det olika sorts kampanjer, topplistor och även böcker som är väldigt mycket nedsatta. I sortimentet på hemsidan finns det böcker av olika genrer och det finns även böcker för barn och unga.

    När man har beställt en bok kommer det att ta cirka 2–4 dagar att få hem den, och alla leveranser kommer att göras via Postnord. Om man gör en beställning som är under 2kg kommer paketet att komma direkt hem till din brevlåda och annars kommer det att komma till närmast utlämningsställe. För tillfället kan man endast beställa böcker inom Sverige från Book Outlet men företaget försöker att även göra det möjligt att beställa till andra länder.

    Hur kan man kontakta Book Outlet?

    Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan klicka in sig på fliken ”vanliga frågor och svar”. Under den fliken är chansen stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Om man känner att man inte riktigt hittade svarte på sin fråga eller om man fortfarande vill kontakta Book Outlet kan man göra det via e-post (kundtjanst@bookoutlet.se), företaget försöker alltid att svara på alla frågor och meddelanden inom 24 timmar. Om man har tagit emot en bok och den är söndrig eller felaktig kan man lämna in en reklamation. Reklamationen ska lämnas in via e-post och då ska man komma ihåg att ge information som tex ordernummer, vad det var för bok och författare och även fakturanummer.

    Har du köpt en bok hos Book Outlet någonsin? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

    Bookoutlet
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (12)

    4.4
    42% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.8
    Tjänst
    rating
    4
    Prissättning
    rating
    5.6
    Leverans
    rating
    4

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Snabb leverans

    La in en beställning, läste sen recensioner och blev irri o misstänksam. Helt i onödan visade det sig, Knappt en vecka efter beställningen fanns bokpaketet bakom min dörr, levererad av Postnord. Toppen! Snabbt, bra pris. Bästa betyg till Bookoutlet.se

    Av: Nöjd kund22-03-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Funkade för mig iallafall

    Blev först skrämd av alla dåliga omdömen, men läste lite om ägaren på nätet och min magkänsla blev ändå att det var värt ett försök. Och det var det, beställde Hotell Knorren på söndagen (till oslagbart pris), och tisdag lunch låg den i vår brevlåda!

    Av: Anders08-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Bra pris på böcker!

    Är mestadels väldigt nöjd. Böckerna var uppdelade i två lev. och det stod inget om det. De var väldigt sena med att svara på mail, så det borde förbättras men positivt med fina böcker till bra pris! Så mest plus!!

    Av: Lena W-Johansson13-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    8.5
    rating

    SKAM-FÖRETAG OCH LURAR DIG PÅ PENGAR

    Fruktansvärt företag. Beställ aldrig här. Beställde en bokserie för nu 1 månad sedan för 800 kr och har fortfarande inte fått något spårningsnummer. Hörde av mig till dem och de bryr sig inte ett skit om att varan är försenad. Frakt-tiden given är 3-7 dagar. När 12 dagar gått hörde jag av mig och då sa dem att det kan ta 2-5 dagar extra då det va en beställningsvara. Denna informationen fick man ej tidigare än när man själv hörde av sig till deras kundtjänst (vilket bara är på mail och man blir satt i kö varje mail man besvarar eller skickar (så tar DAGAR innan de svarar då köerna är så långa (antar att de har många missnöjda kunder)). De vägrar ge återbetalning även när man häver köpet med rätt enligt konsument-lagen då inte den blivit levererad inom en månad. De säger att när jag får boken kan jag returnera den men att jag behöver betala frakt för att skicka tillbaka den. Frågade om man blir ersatt för returen som en extra utgift för försenad leverans enligt konsument-lagen men de svarar ej. Inget av detta står som information på deras sida, inte ens i det finstilta. De bryter mot konsument lagen och lurar en på tid och pengar. Hade inte ens önskat detta företag på min värsta fiende.

    Av: Angelina25-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning för blufföretag!

    Köp ALDRIG från Bookoutlet! Fruktansvärt företag. Jag betalade extra för att de skulle leverera inom 3 dagar, men efter 1 månad har jag inte ens fått en bekräftelse. Jag kontaktade dem flera gånger och makulerade gång på gång, men de svarade inte på ett enda mail och skickade boken ändå - och försökte ta betalt för snabb leverans. Stötta inte detta blufföretag!

    Av: Peter Lindqvist19-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    3
    rating

    Beställ inte av dem!

    Inget fungerade, ingen info, jag fick bara hälften av det jag beställt. Efter att jag mejlat in postar de resten av böckerna, två veckor efter beställning. Det ska ta upp till 7 dagar totalt. Ingen förklaring.

    Av: Lisa Bringegård 13-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    3.5
    rating

    Sämst

    Jag la en order med 8 st böcker(så jag kom upp i fraktfritt), dock så kom först bara 6 st böcker hem, och inte ett ord om var de andra böckerna hade tagit vägen.
    Sen 1 månad senare så dyker 1 av de andra böckerna upp (då har de lagt till frakt på den), sen ytterligare 1 vecka senare så dyker den sista boken upp (där de har lagt till expressleverans = dyrare frakt)
    De svarar heller inte på mail, så det är omöjligt att få kontakt med någon!
    Kommer aldrig att beställa här ifrån igen!

    Av: Maja16-02-2021
    Berit Hellron 13-03-2021

    En bok skulle sändas mig den 1 eller 2 mars. Har inte kommit ännu dags dato. Har skrivit tre mail till dem men inget svar. Har beställt av dem via Refunder. Ska be dem ta bort detta bolag från dem. Känner mig förbannad och ledsen... Sista beställning hos detta bolag... varning 🤬🤬

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning för detta företag

    Kommer aldrig beställa från Bookoutlet igen. Det stod att böckerna var i lager och jag betalade extra för snabb leverans. Fick mejl om att det behövdes "någon extra dag". 2-3 vardagar blev 9 istället, trist eftersom jag beställt kurslitteratur. Mejlade om att jag ville ha tillbaka det jag betalat för frakten. Inget svar på en vecka. För övrigt en väldigt dålig hemsida där länkarna ofta inte fungerade (t.ex. trycka sig fram till kundsupport).

    Av: ToveO23-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Värdelös sida

    Bra priser men det går ju inte att beställa. Varukorgen laddar inte. Det går inte att logga in. Och kundtjänst som inte svarar på mail. Nu missade dom min rätt så stora beställning! Tack och hej då

    Av: Jojje 14-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Sämsta någonsin

    Beställde min vara för en månad sen och har fort ej fått den. Har under tiden blivit lovad Två gånger att varan nu är skickad och ska komma om nån dag, vilket inte hänt. Svåra att få tag i och jag har inte fått någon återbetalning. Kommer antagligen inte få min vara och inte heller mina pengar åter. Ett riktigt fejkföretag som lurar en på pengar.

    Av: Desire30-11-2020
    A-M14-12-2020

    Total katastrof. Skickar faktura för bok jag aldrig beställt och fått. Böckerna jag hade beställt kom 1-2 månader försent och då efter flera påminnelser från mig. Svarar inte på mina mail. Svarar inte på att jag har bestridit faktura. Det här företaget är så oseriöst och katastrofalt. Och mitt elände tar aldrig slut eftersom de vägrar svara på mail.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Uselt och opålitligt

    Behövde en bok FORT, så jag letade upp företaget som listade snabbast leverans. BookOutlet listade snabbast, så jag beställde av dem. Fick omedelbart efter beställningen ett meddelande om att det skulle ta en extra dag. Avbeställde direkt och får nu sitta och vänta på att få tillbaka pengarna jag betalat.
    Helt uselt.

    Av: Freja30-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Dålig service och dåligt pris

    Betalade extra för snabb leverans men fick veta att boken skulle ta en extra dag, vilket i bookoutlets fall betyder att de avbeställer boken efter 12 dagar och säger att de ska stryka fakturan. Men istället skickas boken senare när jag redan har fått den från annat håll. Finns inget nummer att ringa och det går inte heller att avbeställa varor som ännu inte skickats. Det är svårt att misslyckas så med ett företag, ett tips är att kolla på övriga omdömessidor samt deras facebooksida där varje post är full med klagomål från missnöjda kunder.

    Av: Ragnars28-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skriv din egen recension om Bookoutlet

    Din recension

    FAQ

    Är Bookoutlet ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Bookoutlet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.4/10, med 42% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bookoutlet?

    Bookoutlet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bookoutlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.