OmdömesStalle

  Recensioner Bookoutlet

  Väldigt många, unga som gamla har ett stort intresse av att läsa böcker. Vissa personer gillar att läsa faktaböcker och lära sig en massa nya säker medans andra kanske läser inspirerande böcker från kända personer. Oberoende vad man har för intresse att läsa så måste man hitta böckerna någonstans. Om man vill kan man gå till ett bibliotek och låna böcker, och andra föredrar att köpa nya böcker så att man får vara den första som bläddrar i den. Att köpa helt nya böcker kan ofta vara ganska dyrt, i synnerhet om man är ute efter någon sorts bok som inte finns i pocket storlek. Men det finns företag som driver en verksamhet där de säljer böcker till billigare priser, ofta även till outlet priser. Ett av dessa företag är verksamma i Sverige och de heter Book Outlet.

  Mer information om företaget Book Outlet

  Book Outlet är en nätbokhandel och de erbjuder mestadels böcker som är skrivna på svenska men de har även ett urval av engelska böcker. Förlaget Nygren & Nygren AB är de som står bakom hela verksamheten Book Outlet och de har själva arbetat med böcker i över 10 år.

  Fördelar med att läsa böcker.

  Vad kan man hitta hos Book Outlet?

  På hemsidan kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta en specifik bok man är ute efter eller så kan man bläddra igenom olika kategorier. På hemsidan finns det olika sorts kampanjer, topplistor och även böcker som är väldigt mycket nedsatta. I sortimentet på hemsidan finns det böcker av olika genrer och det finns även böcker för barn och unga.

  När man har beställt en bok kommer det att ta cirka 2–4 dagar att få hem den, och alla leveranser kommer att göras via Postnord. Om man gör en beställning som är under 2kg kommer paketet att komma direkt hem till din brevlåda och annars kommer det att komma till närmast utlämningsställe. För tillfället kan man endast beställa böcker inom Sverige från Book Outlet men företaget försöker att även göra det möjligt att beställa till andra länder.

  Hur kan man kontakta Book Outlet?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan klicka in sig på fliken ”vanliga frågor och svar”. Under den fliken är chansen stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Om man känner att man inte riktigt hittade svarte på sin fråga eller om man fortfarande vill kontakta Book Outlet kan man göra det via e-post (kundtjanst@bookoutlet.se), företaget försöker alltid att svara på alla frågor och meddelanden inom 24 timmar. Om man har tagit emot en bok och den är söndrig eller felaktig kan man lämna in en reklamation. Reklamationen ska lämnas in via e-post och då ska man komma ihåg att ge information som tex ordernummer, vad det var för bok och författare och även fakturanummer.

  Har du köpt en bok hos Book Outlet någonsin? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Bookoutlet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bookoutlet

  Din recension

  FAQ

  Är Bookoutlet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bookoutlet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bookoutlet?

  Bookoutlet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bookoutlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.