OmdömesStalle

  Recensioner Bergfreunde

  Gillar du bergsklättring och behöver kläder och utrustning för att utföra din hobby? Då har du hittat rätt, Bergfreunde är nämligen en av Europas ledande e-butik inom bergsklättring. Här hittar du allt du behöver för att din klättring ska vara så rolig och säker som möjligt. Med personlig service får du alltid hjälp med att hitta de rätta produkterna för dig. Välkommen till Bergfreunde.

  Information om företaget Bergfreunde

  Det hela starta 2006 utav två tyskar som hade en lysande idé om att starta en webbshop för bergsklättrare som vill ha den allra bästa utrustningen till bra priser. Dem två tyskarna startade bolaget på en före detta textilfabrikstomt i Kirchentellinsfurt, Tyskland. Dem har framgångsrikt hållit kvar deras koncept och snabbt klättrat upp till toppen och blivit en av Europas största webbutiker för bergsklättringsutrustning. Idag har dem över 250 medarbetare som arbetar med att ge kunden den bästa service som möjligt och kunna ge kunder över hela Europa snabba leveranser. Idag har dem även sitt lager som är över 10 000 kvm stort i Ergenzingen, Tyskland. Deras enda mål dem har är ”Att ge våra kunder bästa möjliga utrustning för outdoorsport”. Bergfreunde garanterar alltid att utrustningen dem har på lager är den bästa då dem är de värsta kritikerna eftersom dem själva är elitidrottare inom bergsklättring och verkligen kan sin sak.

  Topprepsklättring inomhus

  Vad har Bergfreunde att erbjuda dig

  Hos Bergfreunde hittar du allt du behöver för att din klättring ska vara så rolig och säker som möjligt. Dem säljer allt inom outdoors kläder och bergsklättringsutrustning. Företaget är premiumspecialister inom bergsklättring och kan därför använda den expertisen för att hitta just rätt utrustning för dig. I deras lager har dem över 140 000 artiklar som redo att skickas ut. Alla deras produkter är av högkvalitet och kända varumärken så kunden alltid ska känna att utrustningen är säker. Hos Bergfreunde får du alltid fri frakt till Sverige om du handlar för mer än 50 Euro i ett köp. Köper du varor för mindre än 50 Euro kostar frakten 5,95 Euro. Deras leveranstider är på 3-5 dagar och beställer du innan klockan 14:00 skickas dina varor ut samma dag. Du får även alltid 30 dagars ångerrätt och 2 års garanti på alla produkter du köper.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Har du några frågor ska du inte tveka att ta kontakt med Bergfreunde. Dem kan kontaktas via deras webformulär på hemsidan där du fyller i dina kontaktuppgifter och skriver in din fråga. Bergfreunde kontaktar dig angående din fråga så fort dem kan. Dem kan även nås via telefon men var bered på att prata med en tysk eftersom numret dem har på hemsidan är tyskt. Dem kan även nås via mail om du inte känner för dem andra alternativen, alla deras kontaktuppgifter finns på hemsidan. För reklamationer måste du maila dem innan med dina kontakt uppgifter och ordernummer, fakturanummer och ködatum samt en kort beskrivning på vad som är fel och en eller två bilder. Skulle dem hålla med om att det är fel på produkten så kontaktar dem dig via telefon eller mail om hur du ska gå tillväga för att skicka tillbaka varan.

  Har du handlat hos Bergfreunde förut? Då får du gärna skriva en recension om dina erfarenheter och tankar kring företaget. Alla recensioner är välkomna.

  Bergfreunde
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bergfreunde

  Din recension

  FAQ

  Är Bergfreunde ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bergfreunde. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bergfreunde?

  Bergfreunde är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bergfreunde gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.