OmdömesStalle

  Recensioner ASOS

  Nuförtiden har det ingen skillnad vad det än handlar om för produkter, för man kan hitta så gott som alla produkter online. Det finns i dagsläget miljontals olika nätbutiker som alla erbjuder sina speciella produkter och tjänster. Många nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och erbjuder därför endast produkter inom den kategorin. Medans andra nätbutiker strävar efter att ha ett så stort utbud som möjligt och erbjuder därför sina kunder så gott som alla produkter de än kan tänka sig. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig omkring till fysiska butiker, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att alla betalningar nuförtiden börjar vara så säkra så man behöver heller inte oroa sig för det. En nätbutik som är verksam i många olika länder världen över är ASOS, och de erbjuder sina kunder kläder.

  Är produkterna gjorda av bra kvalitet om man väljer att handla hos ASOS? Är produkterna värda sitt pris och är kundtjänsten enkelt att komma i kontakt med om man känner att man behöver dem? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om ASOS

  Företaget ASOS är både grundat och lanserat under 2000 i London och de erbjuder sina kunder kläder, och deras största målgrupp är ungdomar. Företaget har i dagsläget över 4 000 personer anställda, de samarbetar med över 168 olika leverantörer samt att de har mer än 700 fabriker runt om i världen. Själva ASOS varumärket erbjuds i över 30 olika storlekar samt att de erbjuder sina kunder flera kollektioners som är könsneutrala.

  TRYING ON WEDDING DRESSES FROM ASOS... I SPENT £700!!!

  Vad erbjuder ASOS sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex accessoarer, skor, kläder, träningskläder, nyheter etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. Om man gör en beställning hos ASOS som är mer än 368 kr kommer man att få gratis frakt, skulle man göra en beställning som är mindre än 368 kr kommer man att få betala en fraktkostnad på 40 kr. om man har bråttom med att få sitt paket så kan man även välja alternativet expressleverans för 140 kr. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd med någon av de produkterna som man har fått hem så kan man göra en kostnadsfri retur via Postnord.

  Hur kan man komma i kontakt med ASOS?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till företaget.

  Har du handlat hos ASOS? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  ASOS.

  ASOS
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Tar dina pengar om du returnerar för många varor

  Måste tyvärr ge Asos ett riktigt dåligt betyg efter mitt senaste köp. Tidigare har de varit en go-to för mig när jag handlade kläder, men inte längre. Jag returnerade 7 varor men fick endast tillbaka pengar för 4. Jag mailade då deras kundtjänst som bad mig lista vilka artiklar jag inte fått tillbaka pengar för. Skickade en lista och hörde sedan inget på flera veckor. Mailade igen och bad få reda på vad som hänt, inget svar!! Med andra ord har Asos inte betalat ut pengar för returerna de behöll utan att ge någon anledning till varför? Kläderna var helt nya med alla tags kvar.

  Du kan alltså inte förvänta dig få tillbaka pengar på dina returer. Det är stöld i mina ögon, handla på Zalando eller liknande istället.

  Av: Alexander Fontler23-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om ASOS

  Din recension

  FAQ

  Är ASOS ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ASOS. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ASOS?

  ASOS är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ASOS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.