OmdömesStälle

  Recensioner Hedvig

  En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna vi kan skaffa oss, men vart ska man vända sig för att skaffa en hemförsäkring? Det finns många olika försäkringbolag som erbjuder hemförsäkringar, vissa erbjuder hela paket medans hos andra behöver man endast betala för det man själv har valt. Ett försäkringsbolag som erbjuder en hemförsäkring är Hedvig, fortsätt läsa om du vill veta mer.

  Mer information om företaget Hedvig

  Hedvig påstår sig inte vara ett vanligt försäkringbolag, eftersom ett vanligt försäkringsbolag fungerar på det sättet att de tjänar mer pengar när de betalar dig som kund mindre pengar, det har Hedvig valt att inte göra. Om man väljer att ha Hedvig som sitt försäkringbolag kommer de att ta en fast månadskostnad för att du ska kunna ha tjänsten, eftersom de vill att sina kunder verkligen ska känna att deras pengar är deras. Inne på företagets hemsida kan man läsa mer information om själva företaget och även mer om personerna som grundade och lanserade det. Som alla försäkringbolag så är vissa år sämre och bättre än andra, även för Hedvig är det så att skadorna är låga vissa år och då kommer det att bli pengar över. Men då har Hedvig valt att inte ta det som en extra vinst utan de väljer att skänka pengarna till någon välgörenhetsorganisation, och företagets kunder kan välja vilken. Sedan företagets start har över 150 000 svenskar skaffat Hedvigs hemförsäkring.

  Hedvig.

  Vad erbjuder Hedvig för tjänster?

  Företaget Hedvig erbjuder för tillfället en försäkring och det är en hemförsäkring. Man kan skaffa denna hemförsäkring oberoende om man är student, om man bor i en hyresrätt, om man bor i en bostadsrätt eller om man äger ett eget hus eller en villa. Med företagets hemförsäkring kan man försäkra sig själv och sin familj, men även ditt boende och dina prylar. Försäkringen kommer att täcka om det händer något i din bostad om du är bortrest men även om det sker en brand eller ett inbrott, en drulleförsäkring ingår även alltid.

  Priset

  på hemförsäkringen varierar beroende på hur du bor, hur många du bor med och var du bor. Men om du vill ta reda på vad det skulle kosta för dig ska du ladda ner Hedvig appen på din mobil och göra en priskoll därifrån. Om man skaffat Hedvigs försäkring men sedan ångrar sig kan man säga upp den när man vill utan någon orsak, det finns ingen bindningstid.

  Hur kan man komma i kontakt med Hedvig?

  Om du undrar över något som har med företaget eller deras försäkring att göra kan du först börja med att gå in på Hedvigs hemsida och kolla in fliken ”vanliga frågor och svar”, där finns svaren på många olika frågor. Om det skulle vara så att du inte hittar svaret på din fråga där kan du kontakta Hedvig, du kan nå dem via telefon (+45 38 48 94 61), eller via e-post (hedvig@hedvig.com) eller om du har vägarna förbi kan du besöka deras kontor i Stockholm.

  Har du några tankar eller åsikter om företaget Hedvig? Skriv då en egen recension om dem.

  Hedvig
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  9.8
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  9.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Äntligen ett modernt försäkringsbolag!

  Äntligen ett modernt försäkringsbolag! Skärmen på min iPhone gick sönder idag då fick jag enkelt tag på dom genom chatten i deras app och pengarna kom direkt 🔥

  - Använd koden M4F92L så får ni 10 kr rabatt i månaden på en redan billig försäkring
  - Smidig app
  - Billigt
  - Bra support

  Av: Teo10-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Enkelt och smidigt

  Smidigt och enkelt att använda. Perfekt när man är student. Dessutom får man rabatt om man använder någon annans kod när man registrerar sig eller värvar vänner.
  Använd gärna min kod så får vi båda rabatt: PERDG8

  Av: Allis20-08-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Superbra service. Billigare med min rabattkod

  Supernöjd kund! Rabattkod: CNIFL6 ger dig 120 kr rabatt varje år!

  Mycket smidigt att komma igång och väldigt trevliga handläggare både via chatt och telefon.

  Rabattkod: CNIFL6 ger dig 120 kr rabatt på försäkringen varje år, obegränsat så länge du är kund!

  Av: Omid14-07-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Vass tjänst

  Riktigt bra försäkringsbolag på alla sätt! Supporten är lätt att få tag på direkt i appen och vad som ingår och hur försäkringen fungerar finns allt med tydligt i appen.

  Skulle vilja säga att Hedvig är lite som försäkringarnas Rolls Royce minus alla priset förstås

  Av: Teo22-04-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen recension om Hedvig

  Din recension

  FAQ

  Är Hedvig ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hedvig. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 9.8/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hedvig?

  Hedvig är huvudsakligen aktivt i Försäkringkategorin, mer specifikt inom Hemförsäkring. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Hedvigs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.