Axa

Alla recensioner

Axa

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

0 recensioner

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtid...

Logo EKTA

EKTA

0 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...

Axa

Om Axa
Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet på många olika platser men de finns främst i Stillahavsregionen, Asien, Europa och Nordamerika. Axas huvudkontor ligger i Paris och under 2016 omsatte företaget nästan 100,2 miljarder euro. Idag har Axa ungefär 165 000 anställda. Credit and Lifestyle Protection är en samarbetspartner till Axa och de har sitt huvudkontor i London och även en verksamhet i Sverige sedan 1994. 

Vad erbjuder Axa?
Axa erbjuder sina kunder både värdefulla och viktiga produkter men som på samma gång är enkla. Axa ger sina kunder ett mervärde genom att skapa lojalitet och bidra till ökade intäkter och även lägre risker för affärer.  

Den vanligaste produkten hos Axa är en försäkringsprodukt, rättare sagt ett låneskydd. Det låneskyddet erbjuds till kunder i samband med att de tar ett billån, kreditkort eller skaffar ett bolån. Denna försäkring kommer att skydda kunderna om det skulle hända att de inte kan betala tillbaka sitt lån, av orsaker som tex sjukdom, arbetslöshet, dödsfall, funktionsnedsättning eller olycksfall. Axa kan erbjuda dig helt fristående försäkringsprodukter som kommer göra att du skulle känna dig ekonomiskt trygg ifall det skulle hända något. 

Axa har även tjänster att erbjuda sina kunder. De tjänsterna kommer att fylla ditt försäkringserbjudande med attraktivt innehåll. Dessa tjänster innefattar bland annat marknadslösningar, produktutveckling, portföljanalyser och sist men inte minst Axas prisbelönta skadeanmälningstjänst som finns på webben. 

Det första du kommer att se då du går in på Axas hemsida är några utvalda uppdateringar som kan vara bra att läsa, och även vilka produkter och tjänster de kan erbjuda dig. Du kan även läsa mer ingående information om hela företaget och även kolla igenom nyheter angående företaget. Eftersom skadeanmälningstjänsten är en av Axas mest använda tjänst går det superenkelt att anmäla en skada direkt via deras hemsida, då kommer du att få en så snabb handläggning av din anmälan som möjligt. 

Klagomålshantering hos Axa
Om du vill kontakta företaget angående några frågor du kanske har så kan du skicka e-post, ringa eller skicka ett brev till dem. Axa kommer att kunna besvara dina frågor och funderingar under deras öppettider. Axa strävar såklart alltid efter att ha nöjda kunder och en utmärkt service men om det skulle vara så att du inte är nöjd över något ska du såklart genast ta och meddela det till dem. Alla klagomål som kommer in till Axa tas på största allvar och när du lämnar in ett klagomål ska du komma ihåg att inkludera: namn och adress, telefonnummer, en tydlig beskrivning på problemet och uppgifter om hur du skulle önska att ditt problem skulle åtgärdas. Efter det kommer Axa att skicka ett beslut till dig, om du inte är nöjd med beslutet du fick kan du sedan föra saken vidare till Allmänna reklamationsnämnden. 

Dela dina tankar
Har du anmält en skada via Axa? Eller har du kanske tagit en försäkring via dem? Berätta i sådant fall i en egen formulerad recension hur du tyckte att allt med företaget fungerade.