Insplanet Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Insplanet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

L
Lund
Jag nyligen upptäckt företaget Insplanet när jag behövde hitta rätt försäkring för mig. Jag blev imponerad av deras enkla och användarvänliga plattform där jag kunde jämföra hem-, villa- och bilför...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Enkel jämförelse - Imponerade process

  Jag nyligen upptäckt företaget Insplanet när jag behövde hitta rätt försäkring för mig. Jag blev imponerad av deras enkla och användarvänliga plattform där jag kunde jämföra hem-, villa- och bilförsäkringar från flera olika bolag på samma gång, helt kostnadsfritt! Processen att söka efter min optimala försäkringsplan var smidig och snabb, med tydlig information som hjälpte mig att fatta ett välgrundat beslut utan stress eller oro över dolda avgifter. Dessutom har Insplanet omdömen från tidigare kunder vilket är ännu mer tillfredsställande eftersom dessa utlåtanden hjälper nya potentiella kunder i valet av lämpliga tjänster. Sammantaget upplevde jag mitt första möte med Insplanet som mycket positivt och skulle absolut rekommendera dem till alla som vill ha en smidig lösning för sin försäkring.


Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Hedvig

Hedvig

5 recensioner

En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna vi kan skaffa oss, men vart ska man vända sig för att ska...

Logo EKTA

EKTA

1 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

1 recensioner

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtid...