Insplanet

Alla recensioner

Insplanet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

I
Ivan
Hej jag måste bara få ur mig min frustration . Jag vill att alla där ute som väljer icas bil försäkring måste vara medvetna om att det r inte så bra som d låter . När ni väljer en bilförsäkring så ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ica helförsäkring

  Hej jag måste bara få ur mig min frustration . Jag vill att alla där ute som väljer icas bil försäkring måste vara medvetna om att det r inte så bra som d låter . När ni väljer en bilförsäkring så va försiktiga . Jag kommer aldrig mer ha med ICAs bil försäkringar och göra .Dom är otrevliga och lurar sina kunder . Dom bryr sig inte om kunden om hur kunden mår och va kunden vill osv. Sen självrisken på 5000. Kronor är bara pinsamt .


Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Insplanet

Om Insplanet
Företaget är en svensk försäkringsförmedlare som riktar sig till konsumenter. De har sin huvudsakliga inriktning mot privatlån och försäkringar och de driver och utvecklar digitala konsumenttjänster och varumärken. Företaget startade 1999 och är sedan 2006 publikt. Företaget har idag en ledande position inom jämförelse och förmedling mot konsument via sin jämförelsesajt. Under 2017 uppgick företagets omsättning till 114 MSEK och antal medarbetare var 88 personer. Under 2018 köptes företaget upp av Zmarta och har sedan dess 200 anställda runt om i nordiska länder. Insplanet kan sina försäkringar eftersom de har längst erfarenhet i branschen och årligen hjälper de 500 00 personer till bättre försäkringar. 

Företagets mål är att underlätta för privatpersoner och företag att kunna jämföra, köpa och byta försäkringsbolag. Företagets syfte är att spara både pengar och tid åt kunderna och även se till att de har rätt försäkringar utgående från deras behov. Sedan företagets start har de hjälpt över 2,5 miljoner svenskar med sina försäkringar och hjälper dagligen tusentals personer. 

Insplanet finns här för att hjälpa dig att hitta rätt försäkring till rätt pris vilket de är väldigt stolta över.

Vad erbjuder Insplanet?
Hos Insplanet kan du använda deras jämförelsetjänster och förmedlingstjänster, och de är helt kostnadsfria. Du kan enkelt börja spara pengar och jämföra försäkringar via företagets hemsida, i snitt sparar Insplanets kunder 1 88kr/år eftersom de har jämfört och tecknat sina försäkringar genom dem. Inom 30 sekunder kan du få ett kostnadsfritt svar från Sveriges försäkringsbolag. Hos företaget kan du jämföra olika sorters försäkringar, du kan jämföra din villaförsäkring, hemförsäkring, bilförsäkring eller företagsförsäkring. Att skaffa en bättre försäkring går snabbt och enkelt och de går till genom 4 olika steg. Det börjar med att du ska fylla i ett formulär, sedan se dina priser och jämföra försäkringar, efter det ska du teckna en ny försäkring vilket är tryggt och enkelt och sedan är du försäkrad och klar vilket du blir bekräftad om via e-post. 

Tack vare Insplanet behöver du inte lägga tid på att leta reda runt alla försäkringsbolag, det kommer Insplanet att göra åt dig tack vare sina erfarna rådgivare som du har fri tillgång till. På företagets hemsida kan du även hitta de senaste nyheterna och rådgivningsartiklar om du är ute efter en bättre och mer prisvärd försäkring. Om du vill jämföra dina försäkringar och byta ut ditt försäkringbolag kan du bara avsluta ditt nuvarande försäkringsavtal på avtalets huvudförfallodag, som inträffar en gång per år. Dock kan du oberoende jämföra försäkringar när som helst och i princip när som helst köpa en ny försäkring med start på kommande huvudförfallodag. 

Komma i kontakt med Insplanet
Du kan komma i kontakt med företaget under vanliga arbetsdagar och du kan nå dem via e-post, på telefon eller besöka deras kontor. Företaget arbetar hela tiden efter att ha Sveriges nöjdaste kunder och du har 14 dagars rätt att ångra en försäkring du köpt utan några kostnader

Vad tycker du om Insplanet?
Har du jämfört och tecknat dina försäkringar via Insplanet? Skriv då en egen recension och berätta om dina erfarenheter och åsikter om företaget.