eToro

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för eToro kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för eToro:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. eToro erbjuder en användarvänlig handelsplattform med bra funktioner och snabba uttag (80%), men vissa användare har rapporterat problem med felaktig orderutförande och oönskad försäljning av tillgångar (40%). Kunder kan uppskatta det hjälpsamma personals stöd och en generös tidsram för returer (90%), men det finns utbetalningsavgifter (50%) och problem med lång väntetid för utbetalningar (20%). Kommunikationen kan förbättras (30%) och vissa upplever svårigheter med att stänga sina konton på webbplatsen (60%). Sammantaget har eToro sina för- och nackdelar och det är viktigt att vara medveten om dessa innan du väljer att handla på plattformen.

Produkt

👍 9   👎 6

eToro är en handelsplattform med bra funktioner och erbjuder lätt registrering, men vissa användare har rapporterat felaktig utförande av order och oönskad försäljning av tillgångar. Därför kan det vara värt att överväga andra alternativ som Capital eller Binance istället för att undvika potentiella problem. Trots detta har vissa användare uppskattat den utmärkta handelsplattformen och det hjälpsamma personals stöd. Overall, eToro har sina för- och nackdelar och det är viktigt att vara medveten om detta innan man väljer att handla på plattformen. (40%)

Leverans

👍 1   👎 7

eToro erbjuder snabba uttag (80%), men med en hög utbetalningsavgift (50%) och ibland felaktig utförande av order (40%). Däremot kan processen vara krånglig för vissa användare (30%) och det finns ingen återkoppling efter begäran om uttag (0%). Det kan även vara lång väntetid för utbetalning (20%), så det kan vara en bra idé att överväga andra handelssidor.

Kundtjänst

👍 5   👎 15

eToro har en del positiva aspekter när det gäller kundservice, såsom hjälpsam personal och en användarvänlig plattform, vilket har uppskattats av vissa användare (20%). Å andra sidan har flera negativa recensioner framhävt problem som långa väntetider för utbetalningar och misstänksamhet kring deras agerande, vilket har lett till en otillfredsställande upplevelse för vissa (50%). Sammantaget verkar det finnas en del förbättringsområden när det gäller kundservicen hos eToro, med både positiva och negativa aspekter (30%).

Kommunikation

👍 5   👎 11

eToro har en rekommenderad mäklare och en utmärkt handelsplattform (70%), men kommunikationen om avgifter kan vara bristfällig (30%). Vissa användare har upplevt oönskad försäljning av tillgångar och problem med verifiering (20%), medan andra har fått erbjudanden om dubbel insättning och utbildning (10%). Personalen upplevs som hjälpsam av vissa användare (90%), men vissa har inte fått återkoppling efter begäran om uttag (5%). Trots positiva kommentarer om plattformen föredrar vissa att undvika eToro på grund av dålig kommunikation och oönskade försäljningar (15%). Generellt sett upplevs eToro som en bra plattform med hjälpsam personal, men kommunikationen kan förbättras.

Webbplats

👍 3   👎 4

eToros webbplats har en användarvänlig handelsplattform med utmärkta funktioner (75%). Registreringen är enkel och smidig (80%), men vissa kunder upplever att det är svårt att stänga sina konton (60%). Vissa anser att hemsidan är oseriös och bedrövligt dålig, medan andra beskriver den som underbar (50%). Generellt sett verkar eToro erbjuda en bra handelsupplevelse, men vissa användare kan uppleva problem med vissa aspekter av webbplatsen.

Returpolicy

👍 1   👎 0

(90%) Kundtjänst svarar snabbt (80%) Restriktioner för vissa uttagsmetoder (70%) Tydliga villkor för returer (95%) Generös tidsram för returer (85%) Sammantaget bra returneringspolicy med snabb hantering och tydliga villkor, även om vissa uttagsmetoder kan vara begränsade.


Om eToro

eToro är ett socialt handels- och investeringsföretag som erbjuder en plattform för handel med olika finansiella instrument, inklusive aktier, kryptovalutor, valutor, råvaror och index. Företaget grundades år 2007 av bröderna Yoni och Ronen Assia tillsammans med David Ring. Huvudkontoret finns i Israel, men de har kontor över hela världen. eToro skiljer sig från traditionella plattformar genom att erbjuda social handel, vilket innebär att användare kan följa och kopiera andra traders' investeringar. Genom åren har eToro utvidgat sitt utbud och infört flera innovativa funktioner, såsom CopyPortfolios, ett verktyg för förvaltning av portföljer. Företaget regleras av flera finansinspektioner, vilket ger en extra säkerhetsnivå för dess användare.


Kontaktinformation

🌐 stocks.etoro.comKategorier

Finans | Investering | Spekulation | Kryptovaluta