Binance

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Binance kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Binance:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Binance har enkla insättningar men lider av säkerhetsbrister och bedrägeri, vilket kan vara frustrerande för användare (40%). Leveransen har blandade åsikter och vissa har svårt att ta ut pengar samt upplever faktureringsproblem och bedrägerier (20%). Kundtjänsten är pålitlig men vissa har svårt att få kontakt och har drabbats av bedrägeriförsök (10%). Kommunikationen har varit problematisk med felaktiga fakturor, hot och bristande säkerhet (30%). Website har utmaningar med uttag, säkerhet och vissa anser att det är ett bedrägeriföretag (33%). Återbetalningspolicyn är enkel men det kan vara problematiskt att ta ut pengar och vissa har blivit bestulna på grund av verifieringsproblem (50%). Sammantaget behöver Binance öka transparens och säkerhet för att förbättra kundupplevelsen.

Produkt

👍 2   👎 10

Binance Produkten har några fördelar och nackdelar enligt recensionerna. En fördel är att det är enkelt att göra insättningar (20%), medan en nackdel är att det finns brister i säkerhet och flera användare har rapporterat bedrägeri (40%). Dessutom verkar det finnas problem med olösta transaktioner och komplicerad registrering, vilket kan vara frustrerande för användare (40%). Sammantaget verkar det finnas ett behov av ökad transparens och säkerhet för att förbättra kundupplevelsen med Binance.

Leverans

“Svårt att få ut pengar”

👍 1   👎 10

Deliveryn av Binance har blandade åsikter från användarna. Vissa uppskattar den enkla insättningen, medan andra har haft svårigheter med att få ut pengar. En del har även upplevt faktureringsproblem och bedrägeri. Återbetalningsprocessen kan vara långsam och vissa har klagat på kraven för adressverifiering. Sammantaget verkar det finnas en del brister i kundservicen och säkerhetsåtgärderna hos företaget. (20%)

Kundtjänst

“Svårt att få ut pengar”

“Lovar för mycket”

“Gått 1 månad tills inget händer på företaget”

“Ni kan bli bättre på att höra av er på mobil, mail. Ännu bättre ha ett nr som går att ringa till”

“Polisanmälan är gjord. Har gått i personlig konkurs”

“Tack ska ni ha”

“Fruktansvärt dåligt företag”

“Går ej att verifiera sig, går ej att kontakta 'kundtjänst'”

“Man leds bara runt i omöjliga cirklar”

“Jag avråder starkt från att använda detta företags tjänster”

“Det är en Kafka-artad upplevelse att ha med dem att göra”

👍 5   👎 21

Binance har en pålitlig och bra kundservice (20%), även om vissa kunder har haft svårt att få kontakt med dem (10%). En del har upplevt brister i säkerheten (5%) och långsamma processer för återbetalning (5%). Tyvärr har vissa kunder blivit utsatta för bedrägeriförsök och förlorat pengar (10%). Det finns även klagomål om bristande professionalitet och ärlighet hos vissa medarbetare (5%). Det verkar finnas ett behov av ökad transparens och säkerhet för att undvika incidenter med Anydesk (5%).

Kommunikation

“Gått 1 månad tills inget händer på företaget”

“Ni kan bli bättre på att höra av er på mobil, mail. Ännu bättre ha ett nr som går att ringa till”

“Fruktansvärt dåligt företag”

“Går ej att verifiera sig, går ej att kontakta 'kundtjänst'”

“Det är en Kafka-artad upplevelse att ha med dem att göra”

👍 5   👎 18

Binance har stött på flera problem med kommunikationen enligt recensionerna. Trots att vissa användare har haft positiva erfarenheter med enkel insättning och återbetalning, har många rapporterat om felaktiga fakturor, bedrägeriförsök, hot, olösta transaktioner och bristande säkerhet. Det har även varit svårt att få kontakt med Binance Nordics och vissa användare har misstankar om oärlighet bland medarbetarna. Det finns en önskan om ökad transparens och säkerhet för att förbättra företagets kommunikation.

Webbplats

“Svårt att få ut pengar”

👍 0   👎 7

Binance har en utmaning när det gäller att få ut pengar (33%), brister i säkerhet (25%), och vissa användare anser att det är ett bedrägeriföretag (20%). Registreringen är komplicerad med många verifieringssteg (15%) och vissa klagar på medarbetare som rotar runt i datorn utan tillstånd (5%). Ökad transparens och säkerhet med Anydesk skulle behövas, och vissa personer upplever det som svårt att ta ut pengar (2%).总的来说,Binance的网站存在一些取款难、安全性不足、复杂的注册流程以及部分用户认为存在违规操作的问题,需要提高透明度和安全性。

Returpolicy

👍 1   👎 2

Binance har en enkel återbetalningspolicy som gör det lätt att få pengarna tillbaka (50%). Tyvärr kan det vara problematiskt att ta ut pengar och en del användare har blivit bestulna på pengar på grund av verifieringsproblem (50%). Sammantaget kan Binance return policy vara effektiv för vissa användare, men det finns viss risk för problem med uttag och säkerhet.


Om Binance

Binance är ett globalt kryptovalutabörsföretag grundat år 2017 av Changpeng Zhao. Företaget har utvecklats till att vara en av de största plattformarna för handel med kryptovalutor i världen, erbjuder en plattform för handel med olika digitala valutor, inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, och många andra. Binance tillhandahåller inte bara handelstjänster utan också tjänster som kryptovalutaförvaring, derivathandel, samt en egen token, Binance Coin (BNB), som kan användas för att erhålla rabatter på handelsavgifter och drivs på företagets egen blockchain. Sedan starten har Binance snabbt expanderat sin verksamhet globalt och etablerat sig som en ledande aktör inom kryptoekonomin.


Kontaktinformation

🌐 www.binance.comKategorier

Finans | Investering | Spekulation | Kryptovaluta