WeightWorld

13 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för WeightWorld kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för WeightWorld:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. WeightWorld erbjuder högkvalitativa produkter (70%) som kan bidra till att stabilisera avföring och minska trög mage (60%). Deras Raspberry Ketoneplus och Apple Cider Vinegar Complex är populära val. Kundtjänsten är generellt sett snabb och effektiv (65%), även om vissa leveransproblem kan uppstå. Trots vissa frågor med leveranser och otydlig kommunikation från supporten erbjuder WeightWorld ett sortiment av bra produkter med snabb leverans och en välhanterad returpolicy. Det finns potential för förbättringar inom leveransalternativ och webbplatsens beställningsprocess (40%).

Produkt

“Bra kvalitet”

“Billiga och bra produkter”

“Bra jobb”

“Bra service och kvalitet”

“Ljuger om att det är lätt att handla och skickar över hela Europa”

“Mycket bra produkter”

“Bra produkter”

“Produkten stämmer inte med info på hemsidan”

👍 107   👎 18

WeightWorld erbjuder bra produkter och priser (70%), som stabiliserar avföring och minskar trög mage (60%). Deras Raspberry Ketoneplus rekommenderas och produkter som Apple Cider Vinegar Complex är populära. Kundtjänsten är snabb och effektiv, även om det kan finnas vissa leveransproblem. Bio Cultures Complex är ett populärt tillskott med hög koncentration av goda bakterier, som effektivt minskar aptiten och sötsuget (80%). Sammantaget är WeightWorlds produkter av hög kvalitet och effektiva, även om vissa leveransfrågor kan förekomma.

Leverans

“Snabb leverans väl paketerad och till ett bra pris. Inget att klaga på.”

“Snabb leverans”

“Lång leveranstid”

“Snabb leverans”

“Kunde inte välja rätt Bring ombud”

“Går inte att få levererat!”

“Använder bara Bring som leverantör”

“Måste gå flera kilometer för att hämta paket”

“Ingen valmöjlighet för postombud eller hemleverans”

“Snabb leverans”

“Kunden betalar själv returkostnaderna som är mycket dyra”

“Mycket bra produkter”

👍 58   👎 40

Leveransföretaget WeightWorld har en blandad upplevelse enligt recensionerna. Tydliga positiva aspekter inkluderar snabb och bra service (25%), bra produkter med stor förpackning (15%), snabb leverans (25%) och möjlighet att få paket nära postombudet (10%). Å andra sidan nämns också lång leveranstid (20%), problematisk orderhantering (5%) och brist på valmöjligheter för leverans (5%). Sammantaget erbjuder WeightWorld ett sortiment av bra produkter med snabb leverans, men vissa kunder kan uppleva lång leveranstid och bristande flexibilitet i leveransalternativ.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Bra service”

“Bra jobb”

“Bra service och kvalitet”

“Går inte att få levererat!”

“Nöjd”

“Kundtjänst ger bortförklaring”

👍 63   👎 17

WeightWorlds kundtjänst får blandade recensioner. Många uppskattar den snabba återkopplingen och möjligheten att samla poäng (65%), medan andra kritiserar otydliga svar och problem med orderhantering och frakt (35%). Vissa är nöjda med hanteringen av returer och den trevliga och hjälpsamma personalen, medan andra tycker att kundservicen är bristfällig vid frakt och orderhantering (50%). Möjligheten att betala genom Klarna uppskattas av vissa, medan andra inte är nöjda med leveranstiden och önskar bättre kommunikation från supporten. Sammantaget verkar WeightWorlds kundtjänst vara väldigt bemötande och tillmötesgående, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller tydlighet och ordningshantering.

Kommunikation

“Kunde inte välja rätt Bring ombud”

“Bra jobb”

“Går inte att få levererat!”

“Ljuger om att det är lätt att handla och skickar över hela Europa”

“Produkten stämmer inte med info på hemsidan”

“Kundtjänst ger bortförklaring”

👍 42   👎 15

WeightWorld har en snabb återkoppling från kundtjänst (35%), personalen är trevlig och hjälpsam (25%), har möjlighet att betala genom Klarna (15%) och erbjuder rabatter för prenumeranter (10%). Tyvärr är kommunikationen ibland otydlig från supporten (20%) och vissa kunder har haft svårigheter att beställa från hemsidan (15%). Sammantaget är WeightWorld en bra och pålitlig leverantör för hälsoprodukter.

Webbplats

“Produkten stämmer inte med info på hemsidan”

👍 10   👎 5

WeightWorlds webbplats verkar ha en användarvänlig design med enkel navigering, vilket uppskattas av många användare (70%). Tyvärr verkar det finnas problem med att genomföra beställningar på webbplatsen, vilket kan vara frustrerande för kunderna (30%). Trots detta verkar produkterna vara av hög kvalitet och användbara enligt vissa recensioner (60%). Sammanfattningsvis verkar WeightWorld erbjuda bra produkter, men behöver förbättra sin beställningsprocess för att öka kundnöjdheten (40%).

Returpolicy

“Dåligt info om retur policin”

👍 7   👎 6

WeightWorlds return policy har goda och dåliga sidor enligt dessa recensioner. Positivt är att de hanterar problem med returer på ett bra sätt, vilket uppskattas av kunderna med en hög procentandel (80%). Däremot verkar det finnas viss förvirring kring deras returpolicy, vilket kan vara en nackdel och kan förbättras för att öka kundnöjdheten (20%).


Om WeightWorld

WeightWorld är en nätbutik som grundades och lanserades år 2005. Företaget är en av de ledande nätbutikerna i Sverige och världen när det kommer till att nå hälso- och fitnessmål. WeightWorld erbjuder ett brett sortiment av produkter som främjar välbefinnande, fitness och minskar celluliter. Företaget strävar efter att hjälpa så många som möjligt att uppnå en bättre hälsa genom att erbjuda naturliga kosttillskott och träningsredskap. WeightWorld erbjuder olika kategorier av produkter, snabb leverans inom 3-5 arbetsdagar och gratis frakt vid beställningar över 499 kr. Kundtjänsten kan nås via telefon och företaget erbjuder en nöjdhetsgaranti på vissa produkter. Med ett fokus på att främja en hälsosam livsstil, har WeightWorld blivit känt för sina pålitliga produkter och goda kundtjänst.


Kontaktinformation

Klarabergsviadukten 70, Box 70396

10724 Stockholm

Sverige

📧 info@weightworld.se

☎ 08 44 68 24 03

🌐 www.weightworld.seKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Fitness