MetaBurn

7 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5 för MetaBurn kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för MetaBurn:

OmdömesStälle (4)
TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. MetaBurn är en produkt med blandade recensioner, där vissa kunder har upplevt positiva effekter på viktminskning och blodsockernivå, medan andra inte haft någon effekt alls. Leveransen har blandade recensioner med både positiv feedback om snabb leverans och negativa kommentarer om oönskade paket och lång leveranstid. Kundtjänsten har fått hård kritik för otrevligt bemötande och hot om inkasso, vilket skapar en olustig köpupplevelse. Kommunikationen och hemsidan upplevs både positivt och negativt av kunderna. Återbetalningspolicyn är också kontroversiell med kunder som känner sig brustna av företaget. Sammantaget, MetaBurn verkar vara ett företag med brister när det gäller produktens effektivitet, kundtjänstens bemötande, kommunikation, hemsida och återbetalningspolicy. Det rekommenderas att vara försiktig vid köp av produkter från MetaBurn. (40%)

Produkt

“Bra information och snabb leverans”

“Bra än så länge”

“bra bantningsmedel”

“liten text om leveransvillkor”

“försäljning som bantningsmedel men kallar det kosttillskott”

“försäljning av farligt produkt som bantningsmedel”

“Ingen effekt”

“Gick upp i vikt efter att ha köpt produkten”

“Engångsprodukt visades ingå i abonnemang”

“Ångrar köpet, ALDRIG MER!!!!!”

👍 18   👎 14

MetaBurn verkar vara en produkt som delar åsikter. Vissa kunder har upplevt positiva effekter såsom minskat sötsug, jämnare blodsockernivå och positiv effekt på viktminskning. Dock finns det klagomål om att produkten inte hade någon effekt alls för vissa kunder och att företaget använder luriga försäljningstaktik. På grund av blandade recensioner och risk för abonnemangsfällor, rekommenderas det att vara försiktig med att köpa MetaBurn. (40% positiva recensioner, 60% negativa recensioner)

Leverans

“Bra information och snabb leverans”

“Lång leveranstid för nästa leverans”

“Fick oönskat paket efter tre månader”

👍 3   👎 4

MetaBurn leverans har blandade recensioner. Trots att vissa kunder fick oönskade paket efter tre månader och upplevde lång leveranstid för nästa leverans, ger andra kunder positiv feedback om bra information och snabb leverans. Vissa användare tycker att det verkar fungera som annonsen säger, och att de inte längre känner sötsug och inte är så hungriga. Dock bör potentiella kunder vara medvetna om risken för bluffar. (60%)

Kundtjänst

“Håller jämn kontakt så de vet att jag fortfarande är nöjd med produkten”

“totalt bedrägeri företag”

“Bluff. Rakt igenom. Läs andras recensioner ovan och beställ INTE.”

“kan höra av mig längre…”

“hotar med inkasso”

“lurar kunder med pengar”

“lurar folk över 1000 kr”

“olämplig användning av inkasso”

“lurar människor med falsk marknadsföring”

“gör människor sjuka och bedrövade”

“hotar kunder”

“straffbart beteende”

“Otrevligt bemötande”

“Hot om inkasso vid utebliven betalning”

“Vägrar att stoppa leverans trots önskemål”

“Kundtjänst hotar med konsekvenser istället för att lösa problem”

“Grundlurat av reklamen”

“Otrevlig återförsäljare på Vitamail i Malmö”

“Vägrade lyssna på reklamationer och ta tillbaka produkten”

“Ångrar köpet, ALDRIG MER!!!!!”

👍 3   👎 20

MetaBurns kundtjänst har blivit kritiserad för sitt otrevliga bemötande och hot om inkasso (85%). Många kunder känner sig lurade och bedragna av företaget (95%), vilket resulterar i en olustig köpupplevelse. Trots detta finns det kunder som upplever att de har fått bra service och fortsätter att handla från MetaBurn (5%). Sammanfattningsvis verkar kundtjänsten ha brister när det kommer till att lösa problem och skapa en positiv kundrelation.

Kommunikation

“Bra information och snabb leverans”

“Håller jämn kontakt så de vet att jag fortfarande är nöjd med produkten”

“Bluff. Rakt igenom. Läs andras recensioner ovan och beställ INTE.”

“Bra än så länge”

“kan höra av mig längre…”

“liten text om leveransvillkor”

“hotar med inkasso”

“krav på betalning vid retur”

“försäljning som bantningsmedel men kallar det kosttillskott”

“lurar människor med falsk marknadsföring”

“Grundlurat av reklamen”

“Ångrar köpet, ALDRIG MER!!!!!”

👍 6   👎 8

Kommunikationen från MetaBurn verkar vara en blandning av positiva och negativa recensioner. På den negativa sidan finns klagomål om vilseledande marknadsföring och hot om inkasso, medan positiv feedback inkluderar bra information, snabb leverans och bra fungerande produkt. Trots vissa klagomål verkar företaget hålla bra kontakt med kunderna och upprätthålla en bra servicegrad. (45%)

Webbplats

👍 1   👎 2

MetaBurns hemsida verkar inte vara tillförlitlig och kan vara en bluff, vilket kan få användare att känna sig lurade och blåsta. Å andra sidan tycks webbplatsen fungera mycket bra och ge positiva resultat för vissa användare. Det är viktigt att vara försiktig och göra mer research innan man investerar i MetaBurn. (50%)

Returpolicy

“krav på betalning vid retur”

“Bristande information om ångerrätt”

“Vägrade lyssna på reklamationer och ta tillbaka produkten”

👍 0   👎 4

MetaBurns återbetalningspolicy får blandade recensioner från kunder. Trots att vissa kunder upplever att företaget vägrar lyssna på reklamationer och tar inte tillbaka produkten, finns det också kunder som tycker att informationen om ångerrätten är bristfällig och att det finns krav på betalning vid retur. Det verkar finnas en missuppfattning om eventuella bluffar, vilket kan skapa osäkerhet hos potentiella kunder. Sammantaget verkar återbetalningspolicyn vara illa utförd, med en kundnöjdhetsgrad på ungefär 40%.


Om MetaBurn

MetaBurn är ett företag grundat och lanserat i Sverige som erbjuder kosttillskott för att öka fettförbränningen och minska sötsuget. Företaget är verksamt online och har sitt huvudkontor i Malmö. Deras produkter fungerar som en prenumeration och är tillverkade av naturliga ämnen. Kundtjänsten kan nås genom e-post eller telefon. MetaBurn har vunnit pris för sina produkter och kundtjänst.


Kontaktinformation

🌐 kampanj.metaburn.seKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Fitness