Fenix

4 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.2 för Fenix kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fenix:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fenix erbjuder smidig och professionell planering av begravningar med flexibel betalning och valfria tjänster (70%). Leveranstiden har blandade recensioner, med vissa kunder som upplever problem men andra som uppskattar smidigheten (52.5%). Kundtjänsten har blandade recensioner, med vissa som lovordar värme och omtanke medan andra kritiserar långsam service (20%/5%). Communicationen uppskattas för sitt personliga bemötande och effektiv kommunikation men vissa kunder har problem med kontaktinformation (25%/5%). Webbplatsen är tilltalande och informativ men har problem med email verifiering och kontaktinformation (50%/25%). Returpolicyn har hög nöjdhetsgrad men vissa kunder känner att ett års väntetid kan vara en nackdel (100%/50%). Sammantaget erbjuder Fenix en välplanerad och personlig service med utrymme för förbättringar inom leverans, kundtjänst och webbplatsanvändarupplevelse.

Produkt

“Fick otroliga magsmärtor”

👍 61   👎 5

Fenix erbjuder en smidig och professionell planering av begravningar med ett genomtänkt förlöpande. Möjligheten att sköta ärenden hemifrån och ha flexibilitet med betalningen uppskattas av många kunder. En bra prismodell ger valfrihet i vilka tjänster som behövs, även om snabb betalning krävs. Kundrecensionerna visar att ceremonier kan göras personliga och vackra med innovativa förslag och professionellt stöd från Fenix och deras kontaktpersoner. (70%)

Leverans

“Dålig återkoppling”

“Leveransen dröjde väldigt länge”

“Tjejen lovade att avbryta prenumerationen men ny sändning kom ändå”

👍 26   👎 7

Fenix leverans har blandade recensioner med vissa kunder som upplevde en långsam leveranstid och problem med avbokningar, medan andra berömde den snabba och smidiga processen samt möjligheten att hantera ärenden från olika platser. Den korta betalningstiden och tillgängligheten i hela Sverige var uppskattade faktorer, även om vissa kunder kände att det krävdes snabb betalning. Sammantaget verkar Fenix erbjuda en genomtänkt och smidig process för sina kunder. (52.5%)

Kundtjänst

“En underbar person som tog hand om allt”

“Lätta och okomplicerade samtal med Susan”

“Trygghetsfaktor med Susan bara ett samtal bort”

“Väldigt dåliga på att svara. Fick knappt någon återkoppling alls.”

“Automatiskt meddelande om återkoppling men ingen verklig uppföljning.”

“Dålig återkoppling”

“Kundservice ville inte avboka trots kontakt”

“Tjejen lovade att avbryta prenumerationen men ny sändning kom ändå”

👍 174   👎 20

Fenix kundtjänst har fått blandade recensioner från sina kunder. Enligt vissa har kontakten präglats av värme och omtanke (20%), medan andra har kritiserat långsam service (5%) och dålig kommunikation (10%). Vissa uppskattar tillgängligheten och bemötandet från personalen (15%), medan andra anser att företagets preferens för telefon istället för mail är ett hinder (10%). Sammantaget kan Fenix upplevas som professionellt och humant när det gäller begravningstjänster, men det finns utrymme för förbättringar i kundtjänsten.

Kommunikation

“En underbar person som tog hand om allt”

“Lätta och okomplicerade samtal med Susan”

“Snabb återkoppling efter varje samtal”

“Trygghetsfaktor med Susan bara ett samtal bort”

“Väldigt dåliga på att svara. Fick knappt någon återkoppling alls.”

“Automatiskt meddelande om återkoppling men ingen verklig uppföljning.”

“Dålig återkoppling”

“Kundservice ville inte avboka trots kontakt”

“Tjejen lovade att avbryta prenumerationen men ny sändning kom ändå”

👍 88   👎 20

Fenix communicationen har många fördelar, såsom varmt och omtänksamt bemötande, tillgänglighet i hela Sverige och effektiv kommunikation via telefon och mail (25%), bra kontakt med personal (15%), professionalitet och personlig hantering av processen (10%) samt smidig och professionell planering (20%). Nackdelar inkluderar svårigheter att hitta kontaktinformation via mail (5%), företagspreferens för telefon istället för mail (5%) och krav på snabb betalning (10%). Totalt sett ger kunderna Fenix positiva betyg på deras kommunikation och service.

Webbplats

👍 12   👎 7

Fenix webbplats har en tilltalande och informativ design (50%), vilket gör det enkelt att sköta ärenden hemifrån (25%). Däremot finns det problem med felaktig email verifiering (25%) och svårigheter att hitta kontaktinformation via mail (50%). Sammantaget erbjuder webbplatsen en smidig och professionell upplevelse, men det finns utrymme för förbättring när det gäller hantering av emailadresser och tillgängligheten av kontaktinformation.

Returpolicy

👍 1   👎 1

Fenixs returpolicy har en hög nöjdhetsgrad med 100% av kunderna som är nöjda med att allt blev precis som önskat. Å andra sidan kan det vara en nackdel att man endast kan vänta i ett år enligt 50% av recensionerna.


Om Fenix

Fenix är ett företag som är känt för tillverkning och utveckling av högkvalitativa belysningsprodukter, särskilt ficklampor, huvudlampor, och tillbehör för dessa. Företaget grundades i Kina och har sedan starten fokuserat på att producera produkter för användning inom olika områden såsom utomhusaktiviteter, taktisk användning, industriellt arbete samt vardagsbruk. Fenix står ut för sin innovation och användning av avancerad LED-teknologi, vilket gör deras produkter välkända för deras hållbarhet, ljusstyrka och pålitlighet. Historiskt har Fenix vuxit från att vara en liten tillverkare till att bli en global aktör på marknaden för belysningsprodukter.


Kontaktinformation

🌐 fenixfatloss.seKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Fitness