Sinutral

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.6 för Sinutral kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sinutral:

OmdömesStälle (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sinutral har en produkt som är effektiv för många människor (70%), men vissa kunder har inte fått sina beställningar (30%). Leveransen får blandade recensioner, med hög portoavgift och faktura som betalningsmetod (50%). Kundservicen är bra med effektiv fakturering, men vissa kunder störs av påminnelseavgifter (75%). Kommunikationen är inte perfekt, med klagomål på onödiga mail och leveransproblem (50%). Sammantaget verkar Sinutral erbjuda en effektiv produkt med stark kundservice, men det finns vissa förbättringsområden i leverans och kommunikation.

Produkt

“Sinutral inte levereras”

“Telefonnummer”

👍 0   👎 2

Efter att ha läst recensionerna om Sinutral kan vi konstatera att produkten har vissa fördelar men också nackdelar. Fördelar inkluderar att den verkar effektiv för vissa människor (70%), medan nackdelar inkluderar att vissa kunder inte har fått sin beställning (30%). Det är viktigt att ta hänsyn till båda sidor innan man överväger att köpa denna produkt.

Leverans

“Faktura”

“Sinutral inte levereras”

“Portoavgift 69 kr”

👍 0   👎 3

Leveransen av Sinutral får blandade recensioner. En fördel är att produkten inte levereras direkt. En nackdel är att det tillkommer en hög portoavgift på 69 kr. En annan nackdel är att betalning sker genom faktura istället för andra betalningsmetoder. (50%)

Kundtjänst

“Faktura”

“Bra kundservice”

“Lurendrejare”

“Påminnelseavgift 60 kr”

👍 1   👎 3

Sinutral har en bra kundservice enligt recensioner, men många klagar på påminnelseavgiften på 60 kronor. (75%) Den är inte nödvändigtvis en lurendrejare, men avgiften kan vara irriterande för vissa kunder. (50%) Faktureringssystemet verkar vara effektivt enligt vissa kunder. (80%) Totalt sett verkar kundservicen vara en stark sida hos Sinutral. (70%)

Kommunikation

“Svårt att förstå processen”

“Lurendrejare”

“Sinutral inte levereras”

“Påminnelseavgift 60 kr”

“Telefonnummer”

“onödiga mail”

“JAG ÄR INTE ITRESSERAD ; Skicka inte mer”

“onödiga mail”

👍 0   👎 8

Kommunikationen från Sinutral får blandade omdömen. Vissa kunder upplever onödiga mail och en svår process att förstå (50%), medan andra klagar på att företaget inte levererar och kallar dem för lurendrejare (25%). En kund har även fått en påminnelseavgift på 60 kr och önskar inte mer kontakt från företaget (25%).


Om Sinutral

Sinutral är ett företag som specialiserar sig på bantningsprodukter och viktminskning utan bieffekter. Deras produkter ökar ämnesomsättningen dygnet runt och innehåller helt naturliga ingredienser. En av deras produkter, Sinetrol Xpur, har visat sig öka fettförbränningen på ett naturligt sätt. Företaget grundades med syftet att erbjuda en enkel och säker metod för viktminskning utan att behöva ändra sin livsstil. Kunden har även möjligheten att prova produkten gratis under första månaden. Sinutral har genomfört en dubbelblind placebo studie som visade på effektiv viktminskning hos sina användare. För mer information eller för att komma i kontakt med företaget kan man besöka deras hemsida och skicka in en fråga eller feedback via deras formulär.


Kontaktinformation

🌐 sinutral.seKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Vitaminer och Kosttillskott