Axa

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Axa kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Axa:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Axa erbjuder en smidig och pålitlig privathälsotjänst med hög kundnöjdhet och rekommendation (90%). De har en snabb och effektiv hantering av anspråken, men problem kan uppstå med att få tid för avtal utanför arbetstid (63%). Kundtjänsten är vänlig och professionell med erfaren och hjälpsam personal, även om det kan finnas långa väntetider och ineffektiv webbplatsupport (85%). Kommunikationen är bra med snabb respons och tydlig information, även om det kan finnas långa telefonköer (40%). Webbplatsen är enkel att använda och rekommenderas starkt av användarna, men platserna för fysioterapi kan vara svåra att nå för personer med begränsad rörlighet (80%). Sammantaget erbjuder Axa en bra och pålitlig service med vissa brister i tillgänglighet och tillgänglighet utanför arbetstid. (80%)

Produkt

“Kräver mycket papperarbete för att få försäkring”

“Försäkringen är värdelös”

“Ett enkelt och bra köp”

“fina klockor”

“ångrar inte köpet”

“Lite krångligt”

👍 55   👎 6

Produkten från Axa erbjuder en enkel och tydlig hantering av kvitton och tidsbokningar för olika vårdtjänster, med en hög grad av säkerhet och trygghet (80%). Försäkringen ger tillgång till ett brett nätverk av konsulter och specialistläkare för snabb och effektiv diagnos och behandling (75%). Möjligheten att enkelt lösa problem och få råd, samt att snabbt få ersättning för utgifter, gör produkten lättanvänd och praktisk för användarna (85%). Sammanfattningsvis erbjuder Axa en smidig och pålitlig privathälsotjänst med hög kundnöjdhet och rekommendation (90%).

Leverans

“Ett enkelt och bra köp”

“snabb service och leverans”

“Snabb leverans”

👍 28   👎 29

Axa har en snabb och effektiv hantering av anspråken och ger ett bra service. Den svårigheten att hitta parkering och långa promenader från kollektivtrafiken till fysion kan vara besvärlig för vissa kunder. Dessutom kan det vara svårt att få tid för avtal utanför arbetstid. Trots vissa brister verkar Axa erbjuda en smidig och lättanvänd process för kunderna. (63%)

Kundtjänst

“Kräver mycket papperarbete för att få försäkring”

“Bristande kommunikation”

“ångrar inte köpet”

“snabb service och leverans”

“trevlig personal”

“Behöver lite hjälp”

👍 155   👎 31

Axa's kundtjänst har ett vänligt och professionellt bemötande (90%), men problem kan uppstå med att få tid för möten utanför arbetstid (70%). De har även långa väntetider i telefonkö (60%) och webbplatsens support kan upplevas som ineffektiv (40%). Personalen är erfaren och hjälpsam (85%) och svarar snabbt och omtänksamt (90%) på kundernas frågor och funderingar. Trots brister i tillgängligheten är de tillmötesgående och effektiva när det kommer till att lösa problem och hantera anspråk. Sammantaget erbjuder de en trygg och säker kundupplevelse.

Kommunikation

“Bristande kommunikation”

“Ett enkelt och bra köp”

👍 88   👎 16

Axa Communication har en mycket hjälpsam personal (40%), som ger snabb och effektiv respons till dina frågor (35%) och hanterar bekymmer snabbt (40%). De förklarar processen på ett enkelt och tydligt sätt (30%) och det är enkelt att boka och samordna möten (25%). Trots att det kan finnas långa väntetider på telefonen (20%) och repetitiva meddelanden medan du väntar (15%), så erbjuder de ändå en bra service med snabbt godkännande (20%), informationen du behöver (30%) och tillhandahåller listor med specialister vid behov (25%). Sammantaget är det en bra upplevelse att kommunicera med Axa.

Webbplats

👍 14   👎 5

Axa's webbplats är enkel att använda och ger möjlighet att begära kvitton på ett smidigt sätt (80%). Kundtjänsten är effektiv och personalen är erfaren och hjälpsam (90%). Det är enkelt att boka och det rekommenderas starkt av användarna (100%). Dock kan platserna för fysioterapi vara svåra att nå för personer med begränsad rörlighet (60%). Totalt sett är det en bra upplevelse att använda Axa's webbplats för sina behov.


Om Axa

Axa är en global försäkrings- och kapitalförvaltningsgrupp med huvudkontor i Paris, Frankrike. Företaget grundades 1816 och har vuxit genom en rad förvärv för att bli en av världens största försäkringsbolag. Axa erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som omfattar skadeförsäkring, livförsäkring, sparande och pensionsprodukter samt kapitalförvaltning. Ändamålet med dessa tjänster är att hjälpa individer och företag att skydda sig mot ekonomiska risker och uppnå sina finansiella mål.


Kontaktinformation

🌐 www.axa-schengen.comKategorier

Försäkring | Fordonsförsäkring | Reseförsäkring | Sjukförsäkring | Hemförsäkring | Övriga försäkringar